Wpis z mikrobloga

@miniek91: Montowałem to ostatnio, to zwykły TCL rebrandowany przez Kaisai (jest o tym info na tabliczce znamionowej). Od kilku lat dogrzewam garaż podobnym TCL i jest ok.
  • Odpowiedz
@miniek91: Jeśli klimatyzator ma służyć głównie do ogrzewania, to w tej cenie Kaisai PRO HEAT + jest rozsądnym wyborem. Kaisai jako Chiński producent klimatyzacji to całkiem solidna firma. Niektóre kaisaie montowałem już w 2015 roku, i przy corocznym serwisie nie ma z nimi żadnych problemów Jeśli jest zamontowany zgodnie z dokumentacją techniczno-ruchową, i zgodnie z zaleceniami producenta to będzie to działać. (Chcę zaznaczyć, że kaisaie które wytrzymały ponad 10 lat
  • Odpowiedz
@miniek91: To mogę polecić też najtańszy model - Kaisai Fly. Klimatyzator o bardzo dobrym stosunku cena - jakość. Ewentualnie jeśli to miałby być klimatyzator innej marki, to odpowiednikiem w podobnej cenie mógłby być Gree Pular. Pular w odróżnieniu do kaisaia fly oferuje również dwie wersje ,,kolorystyczne'' - Shiny/Matt. Obie są białe, ale jedna jest matowa, a druga w połysku. Matowa prezentuje się całkiem elegancko.

Zamontowałem ponad 200szt. kaisaia fly, we wszystkich
  • Odpowiedz