Wpis z mikrobloga

kutko i na temat
chce mieszkac w centrum duzego miasta, ciagnie mnie do warszafki ale moze inne bedzie lepsze.
budzet powiedzmy do 4500 cebuliaków za miesiąc za all in

#nieruchomosci #warszawa #krakow #gdansk #katowice #poznan #wroclaw #bydgoszcz #bialystok #rzeszow

Które miasto byś wybrała do żyćka w centrum pracująć zdalnie

• Warszawa 16.0% (79)
  • Poznan 9.3% (46)
  • Wrocław 10.5% (52)
  • Rzeszów 9.1% (45)
  • Bydgoszcz 5.9% (29)
  • Gdańsk 15.2% (75)
  • Katowice 14.0% (69)
  • Białystok 12.6% (62)
  • inne (napisz w komciu) 7.5% (37)

Oddanych głosów: 494

• 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziutaruta: w Bydgoszczy za 4,5k to wynajmniesz na prawdę ładne i spore mieszkanie w centrum.
Kraków jest dość drogi, w centrum to raczej kawalerka (zależy co dla Ciebie jest centrum)
  • Odpowiedz
@ziutaruta: nie słuchaj ich. Poprostu to nudziarze. Bierz wawe. W centrum zawsze jest gdzie wyjsc pokręcic się i czujesz ze miasto żyje. Wsiokom zawsze będzie za głośno za ciasno ale właśnie po to są miasta.
Co to za robota zdalna ze nie musisz pojawiać sie w firmie i możesz pracować w zupełnie innej częsci globu? Ja bym wziął rok wawa rok gdańsk a rok kraków albo za granicą
  • Odpowiedz
@James2000:
xD

Pokażesz nam mieszczuchu jak żyjesz? Ja odnoszę się do dochodów OPa, które są za małe na te wszystkie atrakcje centrum. Ale co ty wiesz, pewnie piszesz max. z Bielan albo jakiegoś Radzymina.

@ziutaruta Czyli jedna z najbardziej podatnych na rotację branży. Jeszcze pewnie nie strona klienta a agencja co? XDDDDDD
  • Odpowiedz
@maekkkk: 8.5 koła na ręke powyzej 25 lat jest śmieszna? Weź się ocknij człowieku. Znam mase luszi ktora zarabia 5 i żyje. Oczywiscie zapomnialem na wykopie sami programisci 15k.
Co to teraz 15k
A jak przyjdzie co do czego to mieszkanie w kredycie i 10 letni wóz pod blokiem z przebiegie 250tys km
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: kmiocie mieszkam w centrum od lat. W garażu stoi kilka wozów za grubo ponad bańke i nigdy bym nie powiedział że ktoś kto mieszka na bielanach albo w radzyminie jest kims gorszym. Tak jakbybta wawa była jakims paryżem albo londynem. To udowadnia że jesteś zwykłym burakiem ze wsi który upatruje w warszawie jakiegoś świętego grala dzięki któremu na wsi udowodnisz ze osiągnąłeś sukces. To miasto jak kazde inne a
  • Odpowiedz
@ziutaruta: Gdynię. Poza Krakowem, z którym łączy mnie syndrom sztokholmski, to jedyne miasto z tych większych w kraju, które wbudza moją sympatię. Jest przestronna, blisko nad morze, nie ma smogu, wszystkie dobra miejskie są zapewnione. Turystycznie super, ale mam też tam rodzinę i chwalą sobie mieszkanie tam.
  • Odpowiedz