kutko i na temat chce mieszkac w centrum duzego miasta, ciagnie mnie do warszafki ale moze inne bedzie lepsze. budzet powiedzmy do 4500 cebuliaków za miesiąc za all in
@ziutaruta: Połowę chcesz w---------ć na mieszkanie w centrum? W zupełnie przeciętnym mieszkaniu, z daleka od sklepów normalnych, z hałasem i airbnb na około? Zajebisty plan. Normalnie Suits.
@ziutaruta: w Bydgoszczy za 4,5k to wynajmniesz na prawdę ładne i spore mieszkanie w centrum. Kraków jest dość drogi, w centrum to raczej kawalerka (zależy co dla Ciebie jest centrum)
@ziutaruta: nie słuchaj ich. Poprostu to nudziarze. Bierz wawe. W centrum zawsze jest gdzie wyjsc pokręcic się i czujesz ze miasto żyje. Wsiokom zawsze będzie za głośno za ciasno ale właśnie po to są miasta. Co to za robota zdalna ze nie musisz pojawiać sie w firmie i możesz pracować w zupełnie innej częsci globu? Ja bym wziął rok wawa rok gdańsk a rok kraków albo za granicą
Pokażesz nam mieszczuchu jak żyjesz? Ja odnoszę się do dochodów OPa, które są za małe na te wszystkie atrakcje centrum. Ale co ty wiesz, pewnie piszesz max. z Bielan albo jakiegoś Radzymina.
@ziutaruta Czyli jedna z najbardziej podatnych na rotację branży. Jeszcze pewnie nie strona klienta a agencja co? XDDDDDD
@maekkkk: 8.5 koła na ręke powyzej 25 lat jest śmieszna? Weź się ocknij człowieku. Znam mase luszi ktora zarabia 5 i żyje. Oczywiscie zapomnialem na wykopie sami programisci 15k. Co to teraz 15k A jak przyjdzie co do czego to mieszkanie w kredycie i 10 letni wóz pod blokiem z przebiegie 250tys km
@zdrajczyciel: kmiocie mieszkam w centrum od lat. W garażu stoi kilka wozów za grubo ponad bańke i nigdy bym nie powiedział że ktoś kto mieszka na bielanach albo w radzyminie jest kims gorszym. Tak jakbybta wawa była jakims paryżem albo londynem. To udowadnia że jesteś zwykłym burakiem ze wsi który upatruje w warszawie jakiegoś świętego grala dzięki któremu na wsi udowodnisz ze osiągnąłeś sukces. To miasto jak kazde inne a
@ziutaruta: Gdynię. Poza Krakowem, z którym łączy mnie syndrom sztokholmski, to jedyne miasto z tych większych w kraju, które wbudza moją sympatię. Jest przestronna, blisko nad morze, nie ma smogu, wszystkie dobra miejskie są zapewnione. Turystycznie super, ale mam też tam rodzinę i chwalą sobie mieszkanie tam.
chce mieszkac w centrum duzego miasta, ciagnie mnie do warszafki ale moze inne bedzie lepsze.
budzet powiedzmy do 4500 cebuliaków za miesiąc za all in
#nieruchomosci #warszawa #krakow #gdansk #katowice #poznan #wroclaw #bydgoszcz #bialystok #rzeszow
Które miasto byś wybrała do żyćka w centrum pracująć zdalnie
Naprawdę polecam Kraków
Kocham Kraków
Nie ma lepszego miasta niż Kraków
Kraków jest dość drogi, w centrum to raczej kawalerka (zależy co dla Ciebie jest centrum)
Co to za robota zdalna ze nie musisz pojawiać sie w firmie i możesz pracować w zupełnie innej częsci globu? Ja bym wziął rok wawa rok gdańsk a rok kraków albo za granicą
xD
Pokażesz nam mieszczuchu jak żyjesz? Ja odnoszę się do dochodów OPa, które są za małe na te wszystkie atrakcje centrum. Ale co ty wiesz, pewnie piszesz max. z Bielan albo jakiegoś Radzymina.
@ziutaruta Czyli jedna z najbardziej podatnych na rotację branży. Jeszcze pewnie nie strona klienta a agencja co? XDDDDDD
Co to teraz 15k
A jak przyjdzie co do czego to mieszkanie w kredycie i 10 letni wóz pod blokiem z przebiegie 250tys km