Aktywne Wpisy

okoboji +36
witam co sądzicie o tego typu stylizacji na zapoznanie z przyszłymi "teściami"?
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-16 o 10.32.55
Pobierz
vorky +256
źródło: 1000029715
Pobierz
![18 lat piekła za niewinność. Jak system zniszczył Tomasza Komendę [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7db4a971a4e2cc0f3ef69f1a2897774e83175650c4628e525fef6b0459d8627d,q80.jpg)

Gdy pytała o powód, też byłem szczery i powiedziałem jak czuję, czyli że przeszkadza mi jej wiek no i wtedy się zaczęło: "nie wiedziałam, że jesteś taki płytki", "mnie rodzice uczyli, że liczy się charakter" itd...
dlaczego kobiety uważają, że jak one mają długą listę wymagań wobec faceta, to jest w porządku, ale jak facet ma wymagania wobec kobiet, to wielkie oburzenie z ich strony?
#zwiazki #relacje #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #tinder #podrywajzwykopem #milosc #podryw
@typowygracz: nawet w starych książkach, serialach są takie wątki. M.in. przez to, że faceci są postrzegani jako proste istoty, które chcą tylko ruc... Co jest prawdą, ale nie do końca.
@centerario: nie jest ok. Coś takiego nigdy nie jest ok, ani u kobiet ani u mężczyzn.
@MissMisery: Przecież ta kobieta w pierwszej kolejności skupiła się na poznawaniu płytkich rzeczy w OPie xd Najpierw ruchańsko, potem charakter.
Skoro jednak dla niej, ważniejszy jest ten charakter, to dlaczego od niego nie zaczęła? Xd
@MissMisery: żeby zaruchać to może nie, ale po to by naciągnąć na kasę albo się ustatkować to już norma z tego co widzę