Wpis z mikrobloga

ostatnio poznałem dziewczynę w tym samym wieku, co ja, czyli 30 lat. Mieliśmy kilka randek, które kończyły się pójściem do łóżka. Pewnego razu zapytała mnie, jak traktuję naszą relację, więc powiedziałem prawdę, że miło spędzamy czas, ale nic na dłużej nie mogę jej zaoferować.

Gdy pytała o powód, też byłem szczery i powiedziałem jak czuję, czyli że przeszkadza mi jej wiek no i wtedy się zaczęło: "nie wiedziałam, że jesteś taki płytki", "mnie rodzice uczyli, że liczy się charakter" itd...

dlaczego kobiety uważają, że jak one mają długą listę wymagań wobec faceta, to jest w porządku, ale jak facet ma wymagania wobec kobiet, to wielkie oburzenie z ich strony?

#zwiazki #relacje #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #tinder #podrywajzwykopem #milosc #podryw
  • 190
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dlaczego kobiety uważają, że jak one mają długą listę wymagań wobec faceta, to jest w porządku, ale jak facet ma wymagania wobec kobiet, to wielkie oburzenie z ich strony?

@typowygracz: nawet w starych książkach, serialach są takie wątki. M.in. przez to, że faceci są postrzegani jako proste istoty, które chcą tylko ruc... Co jest prawdą, ale nie do końca.
  • Odpowiedz
@kitty-cat: @MissMisery kobiety potrafią mamić facetów latami, a za plecami już przygotowywać sobie nowe związki i wtedy to jest okej, a jak facet wykorzystał kobietę raz do przespania się to już jest metafizyka i okrucieństwo. To kobiety słyną z takich zachowań, tylko kobiety zawsze mają wymówki, że aj jednak tego nie czuję. Wystarczy, że facet obrał by taktykę kobiet i stwierdził, że jednak tego nie czuje, po prostu wielu
  • Odpowiedz
tańczyła nawet tańce ludowe po prostu bądź fair i mów o tym wcześniej

@MissMisery: Przecież ta kobieta w pierwszej kolejności skupiła się na poznawaniu płytkich rzeczy w OPie xd Najpierw ruchańsko, potem charakter.

Skoro jednak dla niej, ważniejszy jest ten charakter, to dlaczego od niego nie zaczęła? Xd
  • Odpowiedz
@MissMisery: gorzej, one mamią latami, żeby utrzymać związek, z którego mają zyski. Albo wmówić, że nie jego dziecko jest jego. Co to jest oszukanie na 1 stosunek w porównaniu z okłamywaniem całe życie. To kobiety są mistrzyniami kłamania i manipulacji
  • Odpowiedz
  • 10
@MissMisery @kitty-cat: Myślałem, że to oczywiste, że rozpoczęta relacja ma prawo zmierzać do czegoś innego niż związek, dlatego nic nie mówiłem na początku, ale też nic jej nie obiecywałem. to działo się bardzo szybko w ciągu kilku tygodni, nie wiedziałem ile ma lat, myślałem że jest młodsza
  • Odpowiedz
  • 15
oczywiście kobiety non stop kłamią żeby zaruchać bardzo typowe zachowanie

@MissMisery: żeby zaruchać to może nie, ale po to by naciągnąć na kasę albo się ustatkować to już norma z tego co widzę
  • Odpowiedz