Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +73
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

Top wydarzenia:
- garnki na głowach maturzystów
- ściganie przez Sakiewicza wszystkich oszustów, którzy jednak nie byli papieżami na Albicli
-wybranie mirka na twarz galerii
-schody fejsfaka
-1500kg betonu
źródło: 26369
PobierzA projekt Klaudiusz to nie była wykopowa inicjatywa? Jeśli tak to zasługuje IMO na wyróżnienie. Tak samo wojna z dziewczynami bez tabu.
@Landmark: sprawa medialna, nawet "wiadomości" się do niej odniosły :]
@Klepajro: Akurat ta akcja pokazała, jak "siła wykopu" jest tylko na Wykopie, bo biznes działa do dziś.
Chociaż nie można też bagatelizowac jaki wpływ wypoku był np na kredyt 0. Tak samo moim zdaniem tonwykop wypromował te 10 lat temu parosteimy famemma etc
@Wuja66: ach, to było dobre. Mam nadzieję, że co roku będzie można tak wkręcać
@Wuja66: czego się czepiasz. Koleś był (i nadal
Oprócz tego ludzie
@Klepajro: Komentarze dotyczące willi sugerowały, że większość społeczności oczekiwała takiego rozwoju wydarzeń. W przeszłości Wykop miałsiłę, jednak z czasem jego kondycja uległa pogorszeniu.
Discman
Afera zbożowa
Ama z masą