Wpis z mikrobloga

@splinter96: hej. Coraz bardziej sądzę, że jesteś człowiekiem na usługach partii KO. Nigdy nie odpisujesz. Masz risercz od 7 rano, codziennie. Chciałbym się mylić, bo 8 gwiazdek. Ale twoje posty zmuszają do wątpliwości, że jesteś jak ja zwykłym wykopkiem.
  • Odpowiedz
@fornson23: chłopie to cały system tu jest, on kempes, turin89 i inni, wpiszą cokolwiek, boty dosłownie za nimi pulsują aby odpowiednie treści wisiały w gorących, a i nie pytaj za dużo bo ban
  • Odpowiedz
@fornson23: rozgryłeś typa. On za szekle od sorosa szkaluje ten kraj, ojszczyznę, wolskę i do tego papa prezydenta trumpa/ Prawie mu się udało ale uyjawniłeś ten podły proceder.
  • Odpowiedz
@fornson23: "ministrem zdrowia" w USA został znany antyszczepionkowców i świr, który w tym roku "rozwiązał" problem autyzmu znajdując jego przyczynę w paracetamolu.
Serio problemem jest tu OP?
  • Odpowiedz
@papiez_akrobata: @slapdash @Pavulon12345 nie chodzi mi o ten dokładnie post. Tylko o całokształt twórczości. Nigdy mi OP nie odpisał (zresztą jak teraz) gdy zgadzałem się z OP. Czasami jako antypisowiec, nie piszę na wykopie, bo mam swoje życie, rodzinę, żonę, dziecko. Facet napieprza antypisem i antytrumpem 7 dni w tygodniu, tydzień w tydzień. Stąd moje podejrzenie.
  • Odpowiedz
@fornson23

Facet napieprza antypisem i antytrumpem 7 dni w tygodniu, tydzień w tydzień. Stąd moje podejrzenie.

Albo płatny troll albo dorosłych chłop co nie ma ochoty się pchać w dyskusje z ludźmi których i tak do niczego nie przekona
  • Odpowiedz