Wpis z mikrobloga

@dizel81: 22 i już z bękartem? xd
pomyśleć, że człowiek mógł urodzić się w jakimś gównokraju w indochinach, zalanym przez podstarzałych barangów, a urodził się w cywilizowanej części europy...
  • Odpowiedz
@pelt: no tak jest..."ale" - wszyscy się "pochylają" na "problemem" bo dziewczyna młoda i ładna - poczekajmy pare lat i problem sam się rozwiąże, w sensie ze nikt już się tym nie będzie "przejmował" i "zamartwiał". szanse ze spotka - czy tez spotkałoby ja cokolwiek "lepszego" niż Drążek w tym życiu są minimalne. Jak by była gruba albo brzydka morda, to nikt by nawet nie splunął.
  • Odpowiedz
@hans-kloss-23: Z jednej strony tak, z drugiej no nie wydaje się mi, żeby Drążek był najlepszym co w życiu spotkało tą dziewczynę. Będąc na jej miejscu wiedząc to co wiem o Damianie wolałbym nadal być samotną matką, zwłaszcza że i dotąd żyło się jej znośnie i pewnie nadal żyłoby (zwłaszcza porównując do slumsów Aiko). No a Damian nie dość, że 2 razy starszy od niej to biedny, wspomagany nadal przez
  • Odpowiedz
ma coś z głową i

@pelt: Oglądałem drążka od początku, tak jak łysego jeszcze w Kinach. Aktualnie nic z kambożulerstwa nie oglądam, a nawet na tag nie wchodzę codziennie, ale drążka przeważnie obejrzę i właśnie przez to jego niespotykane odklejenie i jakieś zaburzenia psychiczne, tam się coś pojawi czasami niepowtarzalnego. Jego niedawne w sumie opowieści o tym jak go demon opętywał a wcześniej jak demon opętał Aico, to coś jednak
  • Odpowiedz
Z jednej strony tak, z drugiej no nie wydaje się mi, żeby Drążek był najlepszym co w życiu spotkało tą dziewczynę. Będąc na jej miejscu wiedząc to co wiem o Damianie wolałbym nadal być samotną matką, zwłaszcza że i dotąd żyło się jej znośnie i pewnie nadal żyłoby (zwłaszcza porównując do slumsów Aiko). No a Damian nie dość, że 2 razy starszy od niej to biedny, wspomagany nadal przez rodziców w utrzymaniu
  • Odpowiedz