Wpis z mikrobloga

Jpd, jak można w internecie odgrywać mądrale, pouczać wszystkich dookoła, a po godzinach zadawać się z wrakiem-marihuanistą, który nic nie robi poza publicznym samoupokorzeniem. Ja naprawdę cieszę się, że wyśmiewanie estrogenowego, zakolakussa i łysola stało się powszechne, ale udawanie w sieci "poukładanego i nieomylnego człowieka", gotowym moralizować, przy jednoczesnym bliskim kontakcie z patusem, jest tak samo żenujące jak trzymanie z ludologami.
@ActiveekHere to o tobie parówo XDD
#kiszak
konondrom2137 - Jpd, jak można w internecie odgrywać mądrale, pouczać wszystkich dook...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konondrom2137: Zawsze twierdziłem, że rozgrywka śmierci jest upośledzony, choćby po samym stylu nagrywania i jakości filmów z 2012. Bardziej szkodził naszej sprawie niż ją popularyzował.
  • Odpowiedz
@alfabeto: Dobrze widzieć, że dziś więcej ludzi mówi to wprost, bo przy 200 obserwujących tag, chłop był broniony jak twierdza XD. Z tą całą "wojną/sprawą" to jednak część z was trochę poniosło. Jasne, jazda po ludologach zawsze na propsie, ale realnie było to tylko postowanie na wykopie poza mainstreamem. Najwięcej nagłośnienia zrobił Maciek z czatu, bo jego filmiki miały większe zasięgi niż te z kanału Rumuna xD
  • Odpowiedz
@Ch0senIndygo:

To był swoisty folklor tagowy, który każdy ogarnięty chłop traktował z przymrużeniem oka.

Już na starcie pokazujesz, że intelektualnie jesteś na poziomie orgina i activeka z czasów, gdy tag miał 200 obserwujących, i właśnie przez takie persony zacząłem was rage’ować. Samo używanie hasła "folklor tagowy" to sygnał twojego cienkiego móżdżku i próba przykrycia tego, co ten typ prywatnie o--------a. To nie był żaden folklor, tylko intelektualny chlew, a ty byłeś
  • Odpowiedz
@konondrom2137 XDD
To juz człowiek spać iść nie moze tylko odpowiedzieć musi od razu xD
Powiem Ci tak - Rencista ci chyba rent free w głowie mieszka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do plusowana to po prostu po części sie zgadzam bo mogę

Nie trzymaj rencisty przy życiu tylko niech idzie w zapomnienie bo i tak chyba praktycznie kazdy ma go gdzieś.
Chyba ze będziesz nadal
  • Odpowiedz
@Infex: Czyli co, nocne dawanie plusika kumplowi-płaczkowi zaliczone, a teraz spanie i rencista w głowie jako ostateczna linia twojej obrony xD? Rozumiem, że wykopki z tego tagu zwykle nie grzeszą bystrością i nie ogarniecie, że mam bekę z was i lizusa rencisty powyżej, który po swoich kompromitacjach szlocha i zgłasza mi komentarze.

Nie trzymaj rencisty przy życiu tylko niech idzie w zapomnienie bo i tak chyba praktycznie kazdy ma go
  • Odpowiedz