Jak ja nienawidzę tego, że muszę mieć 6 różnych subskrypcji, żeby oglądać filmy, które mi się podobają... dlaczego jeszcze nie ma jakiegoś serwisu, który łączyłby to wszystko w jedno... Chyba wrócę do torrentów...
@oggy1989: pisałeś o serwisie, który "łączyłby to wszystko w jedno" ( ͡°͜ʖ͡°). umożliwiają to właśnie te apki, a precyzując dokładnie to debrid. za 3 euro masz dostęp do wszystkich filmów i seriali dostępnych na torrentach w najlepszej możliwej jakości. dzięki temu vpn staje się zbędny i nie musisz się martwić zacinaniem.
@zaye93: jak to działa? Torrentów ostatni raz używałem w 2010 roku. Muszę mieć linki do torrentów żeby używać tego debrida czy ma to jakąś wyszukiwarkę?
@JuneJohn: Płacić za torrenty? Bój się Boga. Wchodzisz sobie na proxybay'a, wpisujesz nazwę filmu, sortujesz po liczbie seedów i ściągasz ten z największą (ew. patrzysz po opisie jeśli szukasz konkretnej rozdzielczości, języków itp.). A do ściągania standardowo qBittorrent.
@JuneJohn: filmy wyszukujesz bezpośrednio w apce. oczywiście da się też ogarnąć to w przeglądarce. więcej info o stremio i debridzie napisałem tutaj. tak to wygląda:
@Rosh: stałem się niecierpliwy i nie chce mi się czekać, dlatego wolę od razu streamować torrenty. w przypadku treści po angielsku w 1080p z dużą ilością seedów nawet obejdziesz się bez debrida.
@JuneJohn również polecam stremio z usługa typu debrid. Korzystam długi czas i zdecydowanie kupuje ponownie. Po skonfigurowaniu konta (pierwszy raz pewnie zajmie to Ci ok 15min) później działa jak każda inna subskrypcja wyszukujesz wybierasz jakość/napisy Play i w ciągu kilku sek odtwarzanie
@zaye93: @archi3 serio na poważnie się tym zainteresuje w wolnej chwili bo mam to samo co op. Mam aktualnie 4 aktywne subskrypcje plus subskrypcja audiobooków plus Spotify, a w święta i tak przeszukiwałem neta bo rodzinka chciała coś obejrzeć i na tych czterech opłacanych tego nie było. A jak z materiałami z lektorem? Da się coś znaleźć?
stremio + debrid - warto wypróbować, jeśli chcesz oglądać filmy w lepszej jakości wygodnie w apce na tv. konfiguracja zajmuje ok. 15 minut, a konto synchronizuje się między urządzeniami. do treści po angielsku z napisami płatny debrid nie jest niezbędny, więc możesz
#vod #takaprawda #torrent
Wykupi się te wszystkie subskrypcje a jak przychodzi do oglądania to nie ma co wybrać
@oggy1989: ?
@oggy1989: polecam obczaić kodi lub stremio, żeby mieć wszystko w jednej apce
źródło: 1000004059
Pobierzźródło: 25-12-28_stremio_Stremio_-_Freedom_to_Stream_732
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/84374967/mirki-gdzie-parks-and-recreation-znajde-mam-amazon#291229521
stremio + debrid - warto wypróbować, jeśli chcesz oglądać filmy w lepszej jakości wygodnie w apce na tv. konfiguracja zajmuje ok. 15 minut, a konto synchronizuje się między urządzeniami. do treści po angielsku z napisami płatny debrid nie jest niezbędny, więc możesz