Wpis z mikrobloga

#wykopoweprzeboje
Dobra, zaczynamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.

Definicja muzyki ryjącej banię:

Muzyka kontrowersyjna, nietypowa, ekstrawagancka, często wywołująca społeczne oburzenie

~ @ruskizydek

Dalibomba, wszelkie Popki, Liroye z dawnych lat, Tunak Tunak, Flute tune i wiele innych, pewnie nieznanych dla wielu nowych odkryć i doświadczeń muzycznych(?)

~ @cyconiusz

WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Starajcie się sprawdzić przed dodaniem, czy ktoś już waszego utworu nie dodał wcześniej, polecam ctrl+f (wiem, że biauek usunął infinite scroll ale pls, postarajcie się przejrzeć w miarę możliwości...)
#muzyka
yourgrandma - #wykopoweprzeboje
Dobra, zaczynamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tradycyjnie pod tym wpis...

źródło: ryjacabanie

Pobierz
  • 728
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 427
ZAPLUSUJ TEN KOMENTARZ DO 3.01.2026 GODZ. 19, JEŚLI CHCESZ BYĆ WOŁANY/A W TEJ EDYCJI (OSTRZEŻENIE: PRZEZ WIĘKSZOŚĆ KONKURSU BĘDZIESZ WOŁANY/A 4 RAZY DZIENNIE).
jeśli nie zdążysz napisz do mnie na priv
  • Odpowiedz
  • 2
Co w ogóle nie wyszło z tą zewnętrzną stroną?

@Kagernak: Po pierwsze to myślałem, że pollunit nie będzie dzielił listy na strony (co jest tu na wykopie), a to robił, po drugie (i to głównie zaważyło) był odgórny limit głosów oddanych w ankiecie.
  • Odpowiedz