Wpis z mikrobloga

- miej budżet 300k na nowy filmik
- skorzystaj z generatora obrazków ai
- reszta to komentowanie tego co dzieje się na ekranie
- dorzuć od czasu do czasu ciekawostki naukowe żeby nikt się nie doczepił
- bądź scifunem ( ͡º ͜ʖ͡º)
- filmik odhaczony, następna „recenzja” pewnie w marcu

#heheszki #scifun #youtube #humorobrazkowy
greedy_critic - - miej budżet 300k na nowy filmik
- skorzystaj z generatora obrazków ...

źródło: image_picker_658D290E-2DFC-4F17-A481-18BD0E2CCFB0-83671-000019E30BA478F1

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Kielonek: Jak robi mniej a mocne to źle, jak robi dobre a jednocześnie w międzyczasie mniej wymagające, żeby wypełnić ciszę, to też źle.
Wy się ogarnijcie bo zablokujecie naszego wspaniałego SciFuna.
  • Odpowiedz
@greedy_critic oh njeeee, ktoś zrobił nie tak, jak mi się podoba, PROSZEM SIEM POSTARAĆ, BO WIĘCEJ NIE OBEJRZĘ (i tak mam za darmo, ale przyjdę do internetu i będę narzekać).
Kto to widział, żeby właściciel kanału na jutubie śmiał śmieć wrzucać firmy inne, niż esencja nauki, jak Vsauce czy Veritasium???? Skandal i zbrodnia.

Patrząc na przekrój polskiego jutuba, to Pan Kularz Mason I tak jest w top10 polskich jutuberów w ogóle.
  • Odpowiedz
za dobrą robotę dostaje się pieniądze.

@marek_antoniusz: g------a recka filmu to nie dobra robota.
@look997 jakie "w międzyczasie"? Typ ma budżet na 2 filmy w miesiącu a wrzuca takie g---o.
@buczubuczu jak jest słabe, to będziemy zarzucać, że jest słabe. Słabsze niż ten film to są komentarze jego widzów liżących mu dupę XD
  • Odpowiedz
@greedy_critic: gość za pół roku o---------l jakieś notatki przy browarze do jakiegoś głupkowatego filmu, czat mu z nich jakiś scenariusz napisał, n-----l grafik ai bo nawet nie chciało mu się stockow szukać, nagrał i zmontował to w kilka dni a NPCe zadowolone jakby właśnie premierowal kandydat do oskara na najlepszy dokument roku, nie wiem co tam na tym polskim YT się dzieje ale skoro polski vsauce taki kontent zapodaje to
  • Odpowiedz
@greedy_critic Choroszcz to takich jak Ty poszukuje jako stałych mieszkańców. Odezwał się, ekspert internetowy od siedmiu boleści. Musisz być zajebisty do życia na codzień, jeśli jedna nie pasująca ci rzecz powoduje takie stękanie i zawodzenie.
@apeee jak uważasz, że mój komentarz to lizanie d--y, to ewidentnie powinieneś odstawić filmy xxx z rimmingiem.
  • Odpowiedz