Aktywne Wpisy

arturooo000 +66
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

wezsepigulke +185
źródło: 1000036730
Pobierz

Mi dalej się to do głowie nie mieści że wykop napluł na użytkowników którzy przez lata sami za darmo udoskonalali ten portal (wtyczki do wołania, rozdajo, zmiany wyglądu, lepsza apka) oraz tych którzy tworzyli tutaj treści na własnych #
Jestem stronniczy bo jestem jedną z tych osób. 10 lat prowadziłem #rozkminkrzaka i chyba trzy osobne listy do wołania zainteresowanych poszczególnymi tematami osób a przy wykop 2.0 wszystko poszło w kubeł.
Łatwiej mi było wołać ludzi na nowym # który miał 30 obserwujących niż na starym który miał ponad 500.
Dodając do tego spadająca jakość w każdym możliwym aspekcie wykop stał się takim chomikuj. Ma wartość, jest coś ciekawego ale to skamielina skazana na śmierć.
Różnica jest tylko taka, że wykop na śmierć zasługuje, a chomikuj nie xD
Pozdrawiam moderację, gratuluję losowania najgorszych wyborów i dalej śmieje się wewnętrznie z tego, że #hejto z którego wykop się śmieje, jest lepszy pod wieloma względami (i to nie licząc nawet super użytkowników i lepszej atmosfery) a został stworzony przez kilku gości i kilkunastu wolontariuszy w kilka tygodni.
Gigantyczny portal zarabiający miliony vs dziesiątki tysięcy i krótszy czas żeby mieć podobny poziom - po prostu top kek xD
#20latwykopu #rozkminkrzaka
źródło: 1000022807
PobierzNie pamiętam który użytkownik ale ten który stworzył listy do automatycznego wołania z nowym api próbował, walczył i poddał się (i uwierz mi nie po jednym dniu) bo miał dość.
Chodzi też o to, że ludzie od wykopu NIKOGO nie poinformowali o zmianie API i co więcej, nie dali wcześniej ludziom do testowania a mieliby DARMOWYCH TESTEROW bo przecież tym użytkownikom zależało na tym żeby
Ja planuję rodzinny konkurs na najbrzydszego mikołaja więc wiesz, szykuj się
Zapewne ci którzy by się najbardziej oburzyli po prostu przestali używać. Sam zniknę bez słowa jeśli wykop zażąda ode mnie numeru czy innej weryfikacji, siedzę tu w zasadzie tylko siłą rozpędu i przez brak alternatywy (Reddit po polsku nie ma prawie nic ciekawego, Hejto ma super poziom, ale pojawia się tam kilka wpisów na godzinę)
@solejukowski
@bkwas: nie do końca, wąskie grono wiedziało o zmianach (np Wykopaka) ale zabronili dzielić się tą wiedzą
Były też testy użytkowników, znów grono było wąskie, zakaz mówienia o zmianach
ale co z
Nie udzielam się tutaj zbyt wiele, ale "dzięki" nowej apce jeszcze bardziej nie chce mi się tu wchodzić.
W sumie to musiałbym podziękować za nową apkę - dzięki temu więcej czasu poświęcam na wartościowsze rzeczy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś to było...
źródło: IMG_0192
PobierzWykop 2.0 niejako zmusił mnie to odstawienia dużej części internetu który konsumowalem więc w sumie powinienem im podziękować
Wspomniane gejto #hejto powstało