Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cordinon: chryste panie, zaproś ją gdzięś bez zbędnego pierdzielenia, potem będziesz płakał, że nie wykorzystałeś szansy. Nie bądź tzipa, tylko od razu w takiej sytuacji pisz, że pisanie nie ma sensu i chodź się spotkać, mówisz jej na spotkaniu, że na jej widok wszystko ci stoi i ją zapładniasz. Stań się chadem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@centerario: @KieszonkowyChad92 w tych czasach hipergamia tak zapiernicza że nawet jak w szkole średniej byłeś lubiany nawet trochę popularny bez wysiłku to na studiach już awansujesz na "dziwnego ale fajnego kolegę" ktory ogarnia rzeczy i głównie od tego jest i dlatego warto mu poświęcić trochę czasu i uwagi żeby się poczuł doceniony i nie uciekł odwalać roboty za innych
  • Odpowiedz
@Cordinon: nic z tym nie zrobisz, jak jesteś młody i na studiach to atakuj póki możesz, bo w wieku 30 lat już Ci nic nie zostanie. Trzeba ryzykować i zapraszać, podbijać, bo inaczej nic z tego. Nie ma też co się skupiać na jednej, atakuj wiele, a może jakąś płodną julkę uda się zdobyć
  • Odpowiedz
@KieszonkowyChad92: jaki redpill, ja mówię, że z tym wyglądem co ma i kasą czy raczej jej brakiem niech nawet do siebie na film zaprosi i działa. Skoro jej się podoba albo jest na to szansa, że się podoba niech próbuje. Redpill to by był jakbym mówił, że najpierw niech zrobi kurs na pewność siebie, pójdzie na siłkę i zarobi spory hajs, jak ona już samotną matką będzie
  • Odpowiedz
  • 4
@centerario: nie jestem desperatem, nie ma zgodności charakterów ani wartości to nie ma o czym mówić ja nie jestem z tych co się czują gorsi bo mają 20+ lat i nigdy nie zamoczyli i przez to przeżywają chroniczny kryzys męskości, nie rozumiecie że psiocha sama w sobie nie jest żadną wartością, ja mam autonomiczny układ nagrody ja nie potrzebuje dopaminy ze społecznego cyrku
  • Odpowiedz
@Cordinon:

ja nie jestem z tych co się czują gorsi bo mają 20+ lat i nigdy nie zamoczyli i przez to przeżywają chroniczny kryzys męskości, nie rozumiecie że psiocha sama w sobie nie jest żadną wartością

masz świetne podejście. natomiast nic nie stoi na przeszkodzie żeby przy okazji wyruchać jakąś studentkę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Damntrain: @KieszonkowyChad92 @centerario napisałem że to przyjaźń ona że zawsze wierzyła w przyjaźń damsko-męską ale faceci w relacji 1na1 właśnie bardzo często wybiegają w kontekst romantyczny i ona się cieszy że może mi dać takie nowe doświadczenie i ja napisałem że bez wspólnych projektów ta relacja i tak umrze śmiercią naturalną i przyjaźń to trochę duże słowo a ona że faktycznie bo przyjaźń to wtedy gdy emocjonalnie jest
  • Odpowiedz
@Cordinon: bycie przyjecielem kobiety ma tylko minusy:
- nie pobzikasz
- jestes tamponem emocjonalnym bo moze sie wygadac i wyplakac o tych wszystkich Chada co ją młócili albo młócą
- zaraz sie zacznie: napraw mi komputer, pomoz mi w przeprowadzce, pozycz hajs bo wyplata za tydzien i wieeeele innych
  • Odpowiedz
  • 0
@KieszonkowyChad92: póki co to tylko mi się chwali że schudła i zapuściła włosy a te młócenie przez chadów to tylko na wykopie serio trzeba od miesięcy nie dotykać trawy żeby myśleć że tak wyglądają dorosłe relacje wy się tu jeszcze bardziej odklejacie w swojej bańce aaa no i mi przesyla swoje notatki z zajęć
  • Odpowiedz