Aktywne Wpisy

zajsty +111
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
Kenteris +6
Wiem, że zabrzmię jak stary boomer, ale chyba nie da się starzeć bez narzekania na nowe pokolenia. Na siłownię chodzę tyle lat, że w ogóle wstyd się przyznać ile. I zawsze miałem dobry kontakt zarówno tymi młodszymi ode mnie jak i starszymi i jakoś nie przypominam sobie, bym dawniej miał złe zdanie o młodzieży jako ogóle - co najwyżej wkurzały mnie jednostki. Ale teraz moją siłownię szturmują młodzieżowe, licealne bojówki i mnie

Nie widzę sensu płacić za spodnie £30-40 jak na market place na FB ludzie sprzedają takie same szmaty za 8-10£.
Tym bardziej że jakość szmat spadła drastycznie w ostatnich 15 latach.
Robię sobie listę co mam danego roku kupić, potem ustawiam powiadomienia np na eBayu dany produkt, i jak jest aukcja to używam snajper.net i 3 sekundy przed za psi grosz kupuję,
Dzięki temu.moge coraz mniej pracować w roku i więcej urlopu sobie robić w tropikach oraz zainwestować w giełdę.
#uk #cebula #emigracja #oszczedzanie #zakupy #takaprawda #gielda
Co z tego ze na ciuchach zaoszczedzisz 200 funtów jak na wynajem chaty wydasz polowe zarobków. Ciuchy to najmniejszy koszt w tym wszystkim dzisiaj
Autobusiarz zarabia dużo mniej.
Na chatę kredyt wydaje tylko £840 i za rok spadnie do £780.
Ale miałem duży wkład 45%
Chodzić w ciuchach po jakiś ciapakach ( ̄෴ ̄)
ja podobne zarobki i ubrania też tylko używane. ale ja preferuję lumpeksy. mama się o mnie martwi że jestem biedny...
W teorii Twoje podejście jest bardzo prawidłowe. To jak oszczędzanie na fire w partnerem który to rozumie i też nie musi żyć na pokaz.
Problem w tym że musi ci się jeszcze będąc autystą zainteresować kogoś atrakcyjnego - kto pewnie się przejmuje tym jak wygląda bardzo bo to taki zwierzęcy psychologiczny atawizm bardzo mocnej
@adamsowaanon: Co zrobić?
Musialem wymienic troche rzeczy i za zestaw 10 koszulek z dlugim rekawem, zestaw majtek, 6 par skarpet dluzszych do pracy i krotkich do noszenia na codzien wydalem jakies 1,3k PLN, to jak 150 funtow na rok xDD
@Wolf1986: nie wyrzucam jedzenia, dodatkowo talerze wylizuje więc nie ma dużo mycia garów
Akurat mój styl odbiega od tego co lubią nosić ciapaci,
A dodatkowo piorę wszystkie nowe łachy w 60c