Wpis z mikrobloga

Żaden z jej byłych nie gotował ani nie sprzątał, czasami zdarzało się, że była obrzucana wulgaryzmami i bita. To okropne co oni z nią robili, wykorzystywali jej ciało by była niedojrzała i niewinna

@centerario: "I can fix her" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@centerario: Jeśli to był tekst ironiczny / krytyczny wobec takich postaw – to naprawdę dobrze oddaje, jak wygląda emocjonalna pułapka „idealnego faceta”.
Jeśli to było serio – to nie terapia „dla inceli” jest tu potrzebna, tylko odzyskanie prawa do bycia równorzędnym człowiekiem w relacji.

I to mówię bez szydery.
  • Odpowiedz
@centerario: I właśnie taki mężczyzna ma prawo nazywać się Polakiem przez duże "P", a nie jakiś tam chłopiec 50/50, który nie rozumie potrzeb kobiety. Jak tylko przywiozę moją królową ze spotkania z przyjacielem, wyślę ci kilka torebek do oceny, bo chciałem coś dla niej kupić bez okazji, a nie chcę jej irytować kolejnym chybionym prezentem.
  • Odpowiedz
" Zwykła dziewczyna, 165 wzrostu, 87 kg wagi, kilka tatuaży i kolczyków "
" Życzę wam tego samego co mi się przytrafiło, wam też się uda, trzymam kciuki."

Ja jebix, to już Hitler był bardziej humanitarny xD
  • Odpowiedz
@centerario: bardzo dobry wpis, przemawia przez ciebie życiowe doświadczenie. Wiele osób nie rozumie, jakim piekł, pięknym doświadczeniem jest wejście w związek z dojrzałą kobietą, która wie czego chce, i WYMAGA tego. Zbyt wielu z nas jest Piotrusiami Panami, chciałoby tylko brać brać brać, i potem tacy zastanawiają się, czemu żadna nie chce ich na stałe, muszą ciągle zmieniać te dziewczyny. Mówiłem mojemu bratu "zmieniasz te laski jak rękawiczki, ustatkuj się
  • Odpowiedz