Aktywne Wpisy

drakonia +218
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#budujzwykopem
#budowadomu
#domwbrzozach
W takim razie małe podsumowanie różnych rzeczy wrzucę.
Każdy wydatek jest zapisany, nie zawsze w dobrej kategorii ale mi to nie przeszkadza.
#budowadomu
#domwbrzozach
W takim razie małe podsumowanie różnych rzeczy wrzucę.
Każdy wydatek jest zapisany, nie zawsze w dobrej kategorii ale mi to nie przeszkadza.
źródło: image
Pobierz![Commodore 64 Ultimate - Ostateczna recenzja [Unboxing, Test, Specyfikacja, Wady]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20b690de12878b7244381b29eb114fb64230815a3c0eae7eb794b5dcbab6830e,q80.jpg)

#linux
Zmieniłem #antix na #debian bo zacinały się klawisze (niekończące powtarzanie znaków występujące podczas obciążenia systemu gdy używałem YT i np. chciałem napisać coś w konsoli). Winilem za to najpierw distro, a potem dongla Wifi, ale problem dalej się powtarzał.
Ktoś gdzieś napisał o wyjęciu baterii laptopa (która już dogorywała) i po wyjęciu baterii póki co nie było problemów. Piszę gdyby ktoś miał podobny problem na lapku. Swoją drogą ai też podpowiadał że to może być kwestia zarządzania energią.
A zmiana na Debian o tyle dobra, że więcej rzeczy działa prawidłowo, więc już zostanie.
A Debian jest bardzo fajnym distro dla średnio zaawansowanych wzwyż. Jak Ci na pewno przypasi to warto się już go trzymać. Mnie nie spodobał się jedynie systemd, bo do Debiana mi nie pasował, więc przesiadłem się na Devuana. Debian nie jest skomplikowany, nie próbuje być mądrzejszy od użytkownika i pozwala łatwo postawić tak gotowy system, jak i złożyć sobie wszystko manualnie. Bardzo przyjemnie