Ta wczorajsza gra Disco Elysium bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła - opcje dialogowe i humor który tam czasem wystepuje bardzo kojarzy mi się z #falloutnewvegas a w szczególności z dlc Old World Blues. Pomimo, że historia i nałóg głównego bohatera są całkiem poważne to super się w to gra i wchodzi w interakcje z każdą napotkaną rzeczą.
@twoj_starrry soundtrack, powaga sytuacji przemieszana z ironią sprawiają, że ta gra jest moim top1. Cudowną przygodą i niebawem robię replay po niemal 3 latach.
@twoj_starrry wchłoniesz, trust me. Mnie też wzięła z zaskoczenia. Na początku nie byłem przekonany do tych ścian tekstów, ale te rozterki głowy, przemyślenia są świetne. Cała intryga wciąga i chce się poznać prawdę :)
@twoj_starrry: mam ze szwagrem współdzielone konto na steam. Namawiał mnie żeby zagrać, opierałem się długo, aż z początku grudnia pobrałem na steam decka. Na początku nie przemawiało do mnie ale im dłużej grałem tym bardziej mnie wciągnęło. Nie skończyłem jeszcze ale na pewno to zrobię bo dobrze wykonana gra ze świetnym klimatem.
Ta wczorajsza gra Disco Elysium bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła - opcje dialogowe i humor który tam czasem wystepuje bardzo kojarzy mi się z #falloutnewvegas a w szczególności z dlc Old World Blues. Pomimo, że historia i nałóg głównego bohatera są całkiem poważne to super się w to gra i wchodzi w interakcje z każdą napotkaną rzeczą.
Postać Cuno i jego dialogi są świetne :D
Nie skończyłem jeszcze ale na pewno to zrobię bo dobrze wykonana gra ze świetnym klimatem.