Wpis z mikrobloga

@picasssss1: @Soothsayer @retronom tylko zapomniała i wy zapomnieliście dodać, że to się tyczy przeciętnego faceta, jak jesteście chadem to ona będzie spała z wami i z jego matką razem w jednym łożku i nie będzie jej to przeszkadzać. Chociaż tutaj już mówimy o starej babie, która szuka parobka i na chada szans nie ma więc wiadomo, że ona przez całe życie zarobiła na kota, a beciak ma jej
  • Odpowiedz
  • 32
tylko zapomniała i wy zapomnieliście dodać, że to się tyczy przeciętnego faceta,

@centerario: nie mów im tego niech żyją sobie w swoim świecie gdzie oni MUSZĄ i POWINNI coś bo coś tam im gadają jakieś stare rupiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
nie mów im tego niech żyją sobie w swoim świecie gdzie oni MUSZĄ i POWINNI coś bo coś tam im gadają jakieś stare rupiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@picasssss1: właśnie, zero dyskusji z tymi co się z nami nie zgadzają, wyśmiać i wrzucić na czarną to maks na co was stać
  • Odpowiedz
  • 60
@Soothsayer: wiesz że można mieszkać z rodzicami i być całkowicie samodzielnym i niezależnym facetem? ewentualnie żyć po swojemu a nie w myśl zupełnie obcych osób które nie mają pojęcia o twojej sytuacji rodzinnej ale stawiają się w roli tego kto mówi jak każdy powinien żyć żeby być "prawdziwym mężczyzną"? czy takie myślenie cię przerasta?
  • Odpowiedz
wiesz że można mieszkać z rodzicami i być całkowicie samodzielnym i niezależnym facetem?

@picasssss1: wiem

czy takie myślenie cię przerasta?

@picasssss1: nie, a Ciebie przerasta napisanie chociaż jednego postu bez takiego jadu i docinek?
  • Odpowiedz
  • 11
@Soothsayer: jakich docinek? takie jest moje zdanie i pogląd o osobach które swoje zdanie mają odmienne do mojego na dany temat, jeżeli ci się to nie podoba to jest to twój problem nie mój.
  • Odpowiedz
@picasssss1 jeśli dorosła osoba mieszka z rodzicami to niemal zawsze korzysta z zasobów i niewidzialnej pracy domowników nawet jeśli bardzo chce wierzyć, że tak nie jest.

Kilka prostych przykładów - korzysta z lodówki wspólnej, zrobionych zakupów, obiadów, prania, sprzątania albo przynajmniej z faktu, że ktoś ogarnia dom, pilnuje rachunków, napraw, terminów. Nawet jeśli deklaruje, że sam wszystko robi, to robi to w cudzym mieszkaniu, na cudzym kapitale i z cudzym zabezpieczeniem.
  • Odpowiedz