Wpis z mikrobloga

@SzubiDubiDu: Ogólnie ten tag odzwierciedla jak dla mnie doskonale stan całego tego portalu. Duża część ruchu to spam, kłótnie i wciskanie wszędzie polityki. No ściek, ale człowiek ma jakiś syndrom sztokholmski xD
A co do tych nowych kar, nie rozumiem sraczki, upalanko na mokrym, w środku nocy, na obszarach niezamieszkałych i z cichym wydechem. Tylko tyle postaranka wystarczy żeby szansa na te astronomiczne kary spadła do minimum. Pomijając fakt że
  • Odpowiedz
@Lardor: Tak jak tego wyrobu samochodopodobnego nie lubię na równi z polonezem i dużym fiatem, tak za zajawkę szanuję xD Kolor oryginalny czy coś zmieniałeś? Silnik też grzebałeś coś jak już wyjęty byl?
  • Odpowiedz
@khz1177: kolor wybraliśmy od elementu, chyba klapy bagażnika by był jak najbliżej pierwowzoru. Silnik praktycznie nic nie grzebałem zostawiam w oryginale 4 suwa o pojemności 1.1 na tyle jest żwawy te silniki, że nie widzę sensu go zmieniać. Jedynie co musiałem zrobić to gaźnik wyczyścić dostał mi się jakiś syf do dyszy i mi stracił moc, więc po wyczyszczeniu i ponownym ustawieniu znów jeździ i cieszy. Muszę jeszcze całe wnętrze
  • Odpowiedz
@Lardor: Bardziej mi chodziło czy jakiś remoncik był przy okazji robiony jak już wyjęty silnik, ale jak działa git to spoko. Żwawy to on raczej nie jest, ale do pyrkania po mieście w weekendy fajna maszyna.
  • Odpowiedz
@NuklearnySzpadel: Najlepsze parkingi w Polsce jakie widziałem to chyba te na okęciu. Miejsca takie szerokie że jak potężnego kompakta parkowałem koło starszego bmw x5 to rozważałem czy nie prościej będzie mi wysiąść przez szyberdach XD ale bebech wciągnąłem, rękę włożyłem między swoje drzwi w drzwi wozu obok i jakoś wylazłem, potem tylko lusterko złożyć żeby przejść i jest git xD
  • Odpowiedz
@khz1177: właśnie wbrew pozorom 40 koni to dość dużo przy wadze 700 kg. Silniki już kilka lat temu robiłem po 10 letnim postoju tak samo zawieszenie też całe wymieniłem. Zastanawiam się czy nie jechać na zlot do Szczecina bo w sumie nigdy nie byłem.
  • Odpowiedz