Wpis z mikrobloga

@Ciasto_z_Truskawkami: To jest blackout
"Korekta starych tatuaży – wiele osób decydowało się na tatuaże blackout, aby zakryć nieudane lub niechciane wzory.
Minimalizm i estetyka – prostota i elegancja czarnego tuszu przyciągają osoby ceniące minimalistyczne wzory.
Wpływy kulturowe – w niektórych kulturach czarny tusz ma głębokie znaczenie symboliczne. Tatuaże blackout mogą nawiązywać do tradycyjnych sztuk tatuażu, gdzie czerń była dominującym kolorem.
Eksperymenty artystyczne – artyści tatuażu stale poszukują nowych form wyrazu.
  • Odpowiedz
@PetalMindXd polacki wysryw - postępujące zdebilenie i mechaniM integrujacy społeczeństwo o niskim ilorazie inteligencji polegajacy na krytykowaniu "c-----e, nie sprawdzałem" oraz "panie, kto to widział, a na co to komu". Polacki wysryw szczególnie często występuje na wykopie w postaci ułomnych mentalnie wykopków zawodzących jak przegrywy na wszystko poza swoją morda w lustrze bo to ich smuteczek
  • Odpowiedz
  • 10
@uxie: Nic dziwnego, większość ludzi to debile. Najpierw robią se jakieś g---o aby potem to g---o przykryć innym gównem, trzeba mieć niezłe gwoździe w mózgu.
  • Odpowiedz
@Ciasto_z_Truskawkami: taka moda, sposób na "wyróżnienie się" , od tysięcy lat ludzie tak robią, komuś się podoba, innemu nie, dla kogoś to coś fajnego dla innych coś z-------o, najgorsi są w tym wszystkim wykopki co muszą się wywyższać obrażając innych od podludzi, ale to już klasyka, pół wykopu na czarno mam, a i tak mi się wyświetli taki bełkot
  • Odpowiedz