@wfyokyga: daj jeszcze piętro w tym domku i może troszke mniejsze podwórko a będzie to mój domek. Jest spoko, tylko wszędzie daleko i trzeba jeździć autem.
@wfyokyga: Nie. Gierkowska kostka po przebudowie i termomodernizacji z sensownym terenem za domem IMO jest dla nas lepsza. - piwnica (często z garażem z kanałem), - piętro, - płaski dach (panele foto).
@wfyokyga: też kiedyś myślałem, że to spoko, ale przy takim domku trzeba non stop coś robić, a mi by się nie chciało. Dlatego obecnie uważam połączenie mieszkanie w bloku + działka ROD (przy której też trzeba robić, ale jednak trochę mniej) za idealne połączenie.
Mieszkam sobie na co dzień w bloku, nie martwię się o remonty elewacji, dachu, ogrzewania itp., a jak mam ochotę to wyskakuję robić albo chillować na
@niedoszly_andrzej: najczęściej jednak takie wpisy wrzucają ludzie którzy nigdy nie zderzyli się z prozą życia w domu jednorodzinnym, zwłaszcza na zadupiu
@wfyokyga: tak ale pod warunkiem że mając tak duży budżet na to co na obrazku, masz jednocześnie apartamencik w top city w którym sobie bytujesz i balujesz miejsko + załatwiasz interesy a weekendami czy tam naprzemiennie wracasz do czegoś takiego gdzie jest żonka i dzieciaki
taki sen każdy facet ma i by zrealizował jakby miał fundusze i polot bo to łączy ze sobą hedonizm miejski z wiejskim życiem rodzinnym, czarne
@wfyokyga: nie jestem przekonany do takiego oczka wodnego i czy taka stojaca woda by sie nie zasyfiala, ale ogolnie to troche sie marzy o takim miejscu :P
źródło: temp_file2186794690767364839
PobierzChciałbyś zamieszkać w takim lub podobnym domu?
- piwnica (często z garażem z kanałem),
- piętro,
- płaski dach (panele foto).
źródło: dxch9ESSnqW6cngHjCpDY9HYUAlUg9UqpG6TiIucDt9V5WA3vGPagE72BEGG_dekop1jpg-image(1000x_)
Pobierzprawda, o ile mówimy o mieszczuchach co wieś widzieli jedynie na obrazku xd
Mieszkam sobie na co dzień w bloku, nie martwię się o remonty elewacji, dachu, ogrzewania itp., a jak mam ochotę to wyskakuję robić albo chillować na
taki sen każdy facet ma i by zrealizował jakby miał fundusze i polot bo to łączy ze sobą hedonizm miejski z wiejskim życiem rodzinnym, czarne