Aktywne Wpisy

obszarnik +349
A pomyśleć że gdyby dziś rządził PiS to odrzucenie programu SAFE nie byłoby zadziwiające i za 2 dni już nikt by o takiej aferze nie mówił, bo zapowiedzieliby nową daninę, za kolejne 2 dni zapowiedzieliby płatne drogi ekspresowe, za kolejne 2 dni afera o to że benzyna po 8 zł a Obajtek zatrudnił sprzątaczkę z Urzędu Gminy do rady nadzorczej Orlenu, za kolejne 2 dni kolejna afera z coraz to większymi wałami

ForestDruid +71
Co właściwie robi typowy pies oprócz jedzenia, srania, wąchania tyłków i gówien innych psów? Nawet spacer dla psa polega na wąchaniu odchodów. Pies to najbardziej obrzydliwe stworzenie na świecie. #psiarze #patologiazmiasta

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: oar2
PobierzZagadywanie w klubie nie zadziałało. Zagadywanie w galerii też nie zadziałało. A pod poprzednimi wpisami masa ludzi pisała, że kurs tańca to najlepsza opcja, bo naturalny kontekst i normalni ludzie. No to poszedłem i też wyszło jak wyszło.
Więc gdzie w takim razie mam iść, jeśli te trzy „najpopularniejsze” ścieżki nie działają? Jakie miejsca mają sens dla gościa, który nie jest
Idź do kościoła, ewentualnie odetnij się od internetu i zacznij intensywnie myśleć nad swoim życiem.
Gdzie i kiedy w ogóle zagadywać w kościele
po mszy pod kościołem
przed mszą
czy raczej przez wspólnoty typu oaza
lol jeśli mnie trollujesz, to podziwiam kunszt. Idź do kościoła się modlić, a nie zagadywać xD
W dzieciństwie byłem raczej wycofany, mało kontaktu z ludźmi, zero uczenia się gadki, żartów, luzu. Nie miałem takiego etapu jak inni, że się człowiek „obija” po ekipach i naturalnie łapie umiejętności społeczne. Potem to już leciało z górki w dół, bo im mniej umiesz,
Jeśli chodzi o podryw, to kobieta sama z siebie musi Cię zacząć podrywać, nie ma innej drogi. Jeśli Cię nie podrywają, to znaczy, że się musisz pogodzić z porażką i skupić na czymś innym.
źródło: download
PobierzCo ci pozostało? Ważyć słowa, być bardzo cierpliwym i na nic nie liczyć. Postawa pasywna. Chodź dalej w te różne miejsca, ale bez ciśnienia. W końcu statystyka zadziała na twoją korzyść
@Sakon72: to co opisałeś było bardzo cringe, nie rób tak więcej.
Jeśli było tak jak pisałeś to na kilometr śmierdziało desperacją I coachingiem.
Dalej się staraj ale może wyrabiaj social skille na ludziach których nie chcesz poderwać, na paniach w sklepie, na kierowcy ubera którym jedziesz. Tego można
To jest dokładnie to o czym mówi @duzy_gracz, one same inicjują interakcję dając facetowi zielone światło do