Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sakon72: autyzm 100%, od razu wyczuły że przychodzisz tam nie po to żeby sie nauczyć tańczyć tylko żeby podrywać losowe typiary, oczywiście jakbyś miał wygląd chada to by była o-----a kolba z połykiem ale jak nie masz to wyszedłeś jako creep i w ich mniemaniu powinieneś zagadywać do jakiejś samotnej matki z trójka dzieci brzydką ale za to grubą
  • Odpowiedz
  • 0
Mirki, serio pytanie, bo ja już nie wiem gdzie mam iść.

Zagadywanie w klubie nie zadziałało. Zagadywanie w galerii też nie zadziałało. A pod poprzednimi wpisami masa ludzi pisała, że kurs tańca to najlepsza opcja, bo naturalny kontekst i normalni ludzie. No to poszedłem i też wyszło jak wyszło.

Więc gdzie w takim razie mam iść, jeśli te trzy „najpopularniejsze” ścieżki nie działają? Jakie miejsca mają sens dla gościa, który nie jest
  • Odpowiedz
  • 1
@duzy_gracz: To może mieć sens, tylko ja serio nie wiem jak to ugryźć w praktyce, żeby nie wyjść na totalnego creepa.

Gdzie i kiedy w ogóle zagadywać w kościele
po mszy pod kościołem
przed mszą
czy raczej przez wspólnoty typu oaza
  • Odpowiedz
  • 2
@duzy_gracz: Nie trolluję, serio. Wiem że to może brzmieć jak beka, ale u mnie to jest po prostu efekt tego, że ja nigdy nie ogarnąłem socjalizacji.

W dzieciństwie byłem raczej wycofany, mało kontaktu z ludźmi, zero uczenia się gadki, żartów, luzu. Nie miałem takiego etapu jak inni, że się człowiek „obija” po ekipach i naturalnie łapie umiejętności społeczne. Potem to już leciało z górki w dół, bo im mniej umiesz,
  • Odpowiedz
@Sakon72:
Jeśli chodzi o podryw, to kobieta sama z siebie musi Cię zacząć podrywać, nie ma innej drogi. Jeśli Cię nie podrywają, to znaczy, że się musisz pogodzić z porażką i skupić na czymś innym.
  • Odpowiedz
@Sakon72: jeżeli będąc nieatrakcyjnym, odpychającym z wyglądu, pozujesz na bycie pewnym siebie i walisz ryzykownymi tekstami, to od razu kobiety wyczuwają niespójność między mordą a zachowaniem. Zaświeca się lampka "creep" i zaczynają się bać.

Co ci pozostało? Ważyć słowa, być bardzo cierpliwym i na nic nie liczyć. Postawa pasywna. Chodź dalej w te różne miejsca, ale bez ciśnienia. W końcu statystyka zadziała na twoją korzyść
  • Odpowiedz
Jak się rozmawia na takim kursie, żeby to było zwykłe. Jakie są przykłady zdań, które nie brzmią jak coaching, tylko jak człowiek.

@Sakon72: to co opisałeś było bardzo cringe, nie rób tak więcej.
Jeśli było tak jak pisałeś to na kilometr śmierdziało desperacją I coachingiem.
Dalej się staraj ale może wyrabiaj social skille na ludziach których nie chcesz poderwać, na paniach w sklepie, na kierowcy ubera którym jedziesz. Tego można
  • Odpowiedz
@Sakon72: A czy któraś z tych lasek dawała Ci wcześniej sygnały że jest zainteresowana? Dłuższy kontakt wzrokowy, uśmiech etc? Bo jeśli nie to nie dziw się ich reakcji. Też byłbyś co najmniej zażenowany jakby podbiła do Ciebie jakaś babka która Ci się nie podoba i zaczęła walić tekstami jak z generatora.
To jest dokładnie to o czym mówi @duzy_gracz, one same inicjują interakcję dając facetowi zielone światło do
  • Odpowiedz
@Sakon72 miałeś iść na kurs tańca nauczyćsię tańczyć. Zero zagadywania. Zero takich tekstów. Zobacz tutaj normalnie formułujesz zdania i rozmawiasz a do tych dziewczyn jakieś farmazony i taśmowo jedna po drugiej. To ma być naturalne czyli masz iść na kurs tańca i gadać tylko sytuacyjnie jeśli już i np. po czwartych zajęciach jeśli zauwazysz że z jedną z dziewczyn dobrze ci się tańczy i jąkąś chemię łapiecie to wtedy możesz zacząć
  • Odpowiedz
  • 7
@Sakon72: Nie wierzę że to nie bait xd nie ma tak głupich łudzi. Za dużo masz wglądu w to co robisz żeby kontynuować tą żenadę. Usuń konto i zacznij od nowa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Fala_Magnezu: Wzrost 192. Sylwetka przeciętna, do ogarnięcia. Ale największy problem to ryj, serio. Mam paskudną mordę i wyglądam jakbym przepraszał za istnienie jeszcze zanim otworzę usta. I to mnie najbardziej dobija, bo czuję że tu jest największy minus i żadna „rama” tego nie przykryje.
  • Odpowiedz