Aktywne Wpisy

annlupin +12
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz
LamajHarma +34
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin0098890
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#gielda #niepopularnaopinia #takaprawda #inwestycje #inwestowanie #gpw #akcje
Komentarz usunięty przez moderatora
@Trampoliniusz-Pompka: no tak ostatnio był super czas, pytanie czy w dłuższej perspektywie będą bić rynek?
@Fattek: nie mówię że na tych nudnych biznesach (szczególnie konkretnych) nie można zarobić, można ale szansa jest znacznie mniejsza niż w branżach które dynamicznie rosną typu na przykład ai czy cyberbezpieczeństwo.
Scanway zrobił ytd 318%, Polimex 276%, Atrem 255%, Passus 230%, Diginet 213%, Creotech 113%, Unibep 93%, Datawalk 85%, Comp 81% i to i tak szukam tylko z pamięci.
Rekomendacje biur maklerskich to co do zasady w miarę bezpieczne picki, które można polecić laikowi na tle benchmarku.
@pepe998: na podstawie czego takie odważne twierdzenie tworzysz? Bo ja bym się pod nim nie podpisał.
@Derpinardus: no tak rok był dobry i co to wnosi do dyskusji? mówiłem da się zarobić ale w porównaniu do usa liczba ciekawych perspektywicznych spółek jest znacznie mniejsza, nawet w najgorszej zwijającej się branży można znaleźć przykłady spółek które w ostatnim roku
@Fattek: tu prognozowany wzrost cyberbezpieczeństwa do 2034 - kilkanaście procent rocznie, to aż takie odważne stwierdzenie? serio? a co do ai to wiem że dużo osób mówi że o jezu jaka bańka itp. to ciężko nie zauważyć że to na prawdę przełomowa technologia, tak samo jest na przykład z elektrykami na które dużo osób psioczy
źródło: image
PobierzTym sposobem szczur urósł o 2700% w 5 lat, a Sygnity o 2400 — może warto pogrzebać w śmieciach za nowym czempionem.
WIG20:
Kruk 18,4% r/r
LPP 31,27% r/r
Budimex
A co do obrotu, to masz jakieś dane z d--y
źródło: 1000003983
PobierzKomentarz usunięty przez autora