Aktywne Wpisy
Testomane9 +5
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +215

Na czym polega? Ludzie przyjeżdzają, pooglądać ustrojone samochody na święta jak na załączniku. I w ogóle jakoś spędzić czas.
Co roku impreza bez organizatora w sumie zbiera bardzo dużo uczestników.
Co na to policja? Rozdawała mandaty na prawo i lewo. A jeden
- Stracił dowód rejestracyjny
- Dostał mandat w wysokości 3000 zł
A wiecie za co ?
Za przejazd swoim samochodem po parkingu, który był oklejony w lampki i miał je po prostu włączone, przy czym swoją drogą nie pozdrawiam Pana Policjanta, który miał zachowanie i wypowiedzi typowego gbura.
Ogólnei to ostatnia taka impreza, bo w przyszłym roku takie "oddolne" imprezy, bez organizatora będą nielegalne według prawa.
Wesołych świąt. I pamiętaj, że jak chcesz komuś sprawić uśmiech na twarzy, nie warto. W tym kraju masz być smutny, i prowadzić smutne życie.
#motopasterka #katowice #samochody #motoryzacja
źródło: image
PobierzW razie wypadku takie urozmaicenie samochodu spowoduje u ofiary potrącenia większe uszkodzenia ciała.
Gorzej jeśli zostawi włączone i będzie używał kierunkowskazów, widoczność ich będzie znacznie gorsza przez rozpraszające wokół światło.
Takie imprezy należy organizować na terenie prywatnym i na miejscu ozdabiać samochody, a następnie ściągać całość przed wyruszeniem na drogę
źródło: d29d1z0bcyc71
Pobierz@SzubiDubiDu: nikt kto szanuje zdrowie i życie swoje i swojej rodziny nie wsiądzie w takiego kurdupla jak na środku tego zdjęcia, gdzie strefa zgniotu kończy się pewnie na bagażniku
Oznaczenie strefa ruchu, oznacza, że policja może karać jak na zwykłej drodze, chcesz coś dodać? Tam jest takie oznaczenie, więc wybrali najgorzej jak modli miejsce do zabawy takiej.
źródło: 2025-12-25 at 21-35-00
PobierzAle takie eventy nie są dla was wykopowe spierdoksyxD
Wy tam siedzcie i walcie sobie konia dalej. Inni chcą wyjść na zewnatrz i inaczej spedzać czas.
@new-object: ktoś miał pomysł, ale też chęć obciążać kosztami społeczeństwo.
@BorysFiko: chłopie, mniej się boję gównianych światełek od masywnego zderzaka
źródło: 99255085-14801205-The_report_says_higher_fronted_SUVs_significantly_increases_the_-a-461_1749734118064
Pobierzźródło: hq720
Pobierz@new-object: Też mi się podobają przyozdobione świątecznie samochody, ale niestety
@Protectorx: no nie mogę wyjść spokojnie przez te s---------y, bo ryzykuję wtedy życiem - parę lat temu był w tę pasterkę wypadek na Granicznej
@Fushnikov: Jeśli parking jest ogólnodostępny, to obowiązuje Prawo o ruchu drogowym.
Nawet jeśli teren jest prywatny.
@new-object: I wierzysz, że ktoś nie przyjechał samochodem już tak ozdobionym?