Aktywne Wpisy

broker +62

Krupier +47
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

źródło: PPK
PobierzJest to jedna z paru opcji, równie dobrze możesz wypłacić w jednej racie i zapłacić podatek belki (jeśli bedzie zysk) czyli dokładnie na takiej samej zasadzie jak samodzielne inwestowanie czy inwestowanie poprzez
@Eldon_Tyrell: no ale nie zatrudniasz XD
Cieszę się, że są tutaj ludzie, którzy przewidują przyszłość lepiej niż KNF i sam minister finansów. Widocznie tylko ja nie mam dostępu do insider’ów xdddd
@PaprykarzXL: tylko kawałek faq czytałeś czy jak? Przy każdej wcześniejszej wypłacie
Normalnie.
@PopeLeon: fikcyjny? Dlaczego w takim razie fikcyjne pieniądze są wypłacane? Jak to możliwe?
Co wy bierzecie? Podzielcie się 😁
@MiedzygalaktycznyMors:
Zatrudniałem.
A ty zatrudniasz?
@PopeLeon: lol nie.
I się zdecyduj, bo raz ci subkonto w ZUS nie pasuje, raz ofe.
Tacy właśnie z was eksperci.
Teraz mam chyba 12-13k w pewnie miałbym ze x2 albo x3 tyle. Aby tylko dożyć do emerytury i będzie dobrze