Wpis z mikrobloga

Kupiłem cf moto mtx800 i żona mówi, że wybrałem odpustowy kolor. Są czarne i niebieskie, a ja wziąłem niebieski bo stwierdziłem, że w czarnym ten moto jakoś tak nijako wygląda. Mi się podoba więc jest git. Jak to mówi mój teść "teraz to już popij wodą" ale co wy na to? Czarny czy niebieski?

https://imgsli.com/NDM2NTg5

#motocykle

Który ładniejszy?

• Czarny 47.6% (39)
  • Niebieski 52.4% (43)

Oddanych głosów: 82

• 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@James2000: To są poprawione silniki z KTM. Ogólnie sporo tam gratów z siemensa (typu wentylatory) i sterowniki bosha etc. Hamulce są z podwykonawcy brembo, więc podzespoły są ok. Ludzie mają porobione tym po 20k km i nic się nie dzieje, więc pojeżdżę i dam znać.
  • Odpowiedz
@James2000: Ja wolę mieć serwis i dostęp do czesci w całej Polsce zamiast importera, który nie ma ASO... P---------e o podzespołach znanych producentów jest fajne na sponsorowanych filmikach na YT. Gorzej, jak to przyjdzie na serwis oddać...

@sosiwoczostkowe Magia marketingu xD
  • Odpowiedz
@KasparowGaming: niebieski bardzo ładny, niech żona sobie włączy MotoGP i kolory poogląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
powiedz jej że jakbyś sobie garnitur takiego koloru kupił to wtedy się może przypierniczać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kipowrot: właśnie taką sobie sprawie, Moto w malowaniu mpakietowym białym, do tego białe kufry, biało niebieska kurtka, biało niebieski kask xDDDDDD

Pozdrawiam wszystkich cieplutko xD
  • Odpowiedz