Wpis z mikrobloga

@Pandzia_art

Bait 2/10, ale serio, jako facet nie oświadczyłbym się na wigilii ani na weselu. To ma być moment dla dwóch osób, a nie pokazówka pod publiczkę, gdzie połowa sali robi za jury, a druga połowa za sekcję dopingu. Presja robi z takich chwil tani teleturniej, tylko zamiast nagrody jest niezręczne "no weź, powiedz coś"

On zachował się słabo, a Ona jeszcze gorzej, bo wyniosła to na widok publiczny (albo wykopek
  • Odpowiedz
  • 2
@whos_your_daddy_snakegirl: też bym tak wolała, żeby to była "nasza chwila" bez kibiców ale znam 2 pary, które się zaręczyły podczas wesela (oczywiście wszystko było za zgodą pary młodej i przygotowane). Teoretycznie fajnie to wygląda ale kwestia gustu czy na sali pełnej ludzi czy polanie pełnej robaków.
  • Odpowiedz
@Pandzia_art

ale znam 2 pary, które się zaręczyły podczas wesela (oczywiście wszystko było za zgodą pary młodej i przygotowane)...

Rozum i godność człowieka nie pozwoliłyby mi ukraść parze młodej ich najważniejszej imprezy pod pretekstem mojej prywatnej chwili. To jest ich dzień. Zastanawiam się, czy serio się zgodzili, czy po prostu się zgodzili, ale się nie cieszyli.
  • Odpowiedz
@whos_your_daddy_snakegirl: Ludzie są wychowani na medialnej propagandzie, w jaki sposób najczęściej przedstawiane są oświadczyny w filmach romantycznych? właśnie w taki sposób, ogromna część społeczeństwa jedzie na schematach z filmów, mnóstwo kobiet też odstawia cyrki które znają tylko z filmów i potem wielkie zdziwienie.
  • Odpowiedz
@whos_your_daddy_snakegirl: czasami para młoda może czuć szczęście że może dzielić ten dzień z kimś innym, szczególnie jeżeli to jest jakiś bliski przyjaciel. Nie ma co oceniać tak jednostronnie. Nikt nikomu do łóżka i na wesele niech nie zagląda dopóki wszyscy się zgadzają na to
  • Odpowiedz
szkoda chłopa

@Pandzia_art: wy jesteście naprawdę tacy bylejacy i niepewni siebie, że oświadczyny ustawiacie pod wywarcie jak największej presji ze strony otoczenia? XD babka dobrze napisała a chłop zachował się jak mała dziewczynka a nie dorosły facet. Miej jaja i oświadcz się bez pierścionka w zaciszu domowym. Wtedy dostaniesz najbardziej szczerą odpowiedz. Ja tak zrobiłem a pierścionek różowa wybrała sobie potem sama, taki jaki sobie wymarzyła, polecam każdemu.
  • Odpowiedz
też bym tak wolała, żeby to była "nasza chwila" bez kibiców ale znam 2 pary,

@Pandzia_art: No to z czym ty masz problem?

Pamiętaj na przyszłość, że jak się przyłapiesz na 'ale' to najlepiej już nic nie pisz.
  • Odpowiedz
@Pandzia_art: chłop uratował sobie kawał życia. Widać, że ona nie traktowała go poważnie, był dla niej tylko zapchajdziurą na chwilę, aż sobie lepszego nie znajdzie. Jeszcze to pisanie, że ma sobie inną znaleźć - dokładnie to chłop zrobi po świętach.
  • Odpowiedz