Aktywne Wpisy

lubie-sernik +78
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

insystem +135
W listopadzie 2025 zgłosiłem na #stopagresjidrogowej wyprzedzanie na przejściu, skrzyżowaniu i podwójnej ciągłej, o tutaj, w tym miejscu. Później byłem zeznawać na policji i o sprawie zapomniałem. Aż do 31.03, dostałem maila (prowadzę działalność gospodarczą i łatwo mnie znaleźć) na skrzynkę firmową. Od niejakiego 21 letniego studenta. Zrzut z maila poniżej.
Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej
Żeby było zabawniej, kierujący jeździ Audi A1 Sportback
Kierujący źle celował w moją empatię (posiadam, ale nie w takiej
źródło: CnP_06042026_203234
Pobierz

#spotted #memy
źródło: 1000015138
PobierzBait 2/10, ale serio, jako facet nie oświadczyłbym się na wigilii ani na weselu. To ma być moment dla dwóch osób, a nie pokazówka pod publiczkę, gdzie połowa sali robi za jury, a druga połowa za sekcję dopingu. Presja robi z takich chwil tani teleturniej, tylko zamiast nagrody jest niezręczne "no weź, powiedz coś"
On zachował się słabo, a Ona jeszcze gorzej, bo wyniosła to na widok publiczny (albo wykopek
Rozum i godność człowieka nie pozwoliłyby mi ukraść parze młodej ich najważniejszej imprezy pod pretekstem mojej prywatnej chwili. To jest ich dzień. Zastanawiam się, czy serio się zgodzili, czy po prostu się zgodzili, ale się nie cieszyli.
A przegrywy jeszcze klaskają uszami chłopowi xDDDDDDDD
@Pandzia_art: wy jesteście naprawdę tacy bylejacy i niepewni siebie, że oświadczyny ustawiacie pod wywarcie jak największej presji ze strony otoczenia? XD babka dobrze napisała a chłop zachował się jak mała dziewczynka a nie dorosły facet. Miej jaja i oświadcz się bez pierścionka w zaciszu domowym. Wtedy dostaniesz najbardziej szczerą odpowiedz. Ja tak zrobiłem a pierścionek różowa wybrała sobie potem sama, taki jaki sobie wymarzyła, polecam każdemu.
@Pandzia_art: No to z czym ty masz problem?
Pamiętaj na przyszłość, że jak się przyłapiesz na 'ale' to najlepiej już nic nie pisz.