Aktywne Wpisy

annlupin +13
wgl jakie macie plany na walentynki

Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

![[VIDEO] Pitbulle zaatakowały mężczyzne na joggingu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/754358884ce4c8c91e0f330a0b115d61f106edb910b927f290d83725a9b25a29,q80.jpg)
To już ostatni komunikat z mojej strony.
Chciałbym poinformować, że w przeciągu 1-2 dni serwer zostanie przetransferowany na innego Mireczka, który przejmie nad nim pieczę deklarując, że serwer będzie działał w sylwestra. Termin zakończenia działalności jest nieaktualny. Jednocześnie z racji mojej nieobecności pod koniec roku oraz osiągnięcia status quo jeśli chodzi o działalność serwera moja rola jako gospodarza dobiega końca.
Muszę przyznać, że stawianie serwera dla mnie, nowicjusza było ogromnym wyzwaniem i gdyby nie Wasze wsparcie pośrednie jak i bezpośrednie serwer ten padłby szybciej niż powstał. Szczególnie chciałbym podziękować użytkownikom, @EmcePomidor3 @new-object oraz @Njal za pomoc w ogarnięciu serwera w krytycznym momencie i popchnięciu projektu do tego stopnia, że przed świętami wieczorne sesje zbierały w przedziale 10~20 osób.
W porównaniu do lat ubiegłych frekwencję uważam za dobrą mimo tego, że w dzień serwer świecił pustkami (co w przypadku świątecznego, wykopowego serwera jest normalne), także można odtrąbić mały sukces.
Jeszcze raz chciałbym podziękować za wspólną rozgrywkę oraz, życzyć wesołych świąt oraz szczęśliwego, nowego roku, oraz zaprosić już w imieniu nowego gospodarza na rozgrywkę.
Nazwa serwera: cs.Bencownia[4FUN]
IP: 51.38.122.215:27255
Hasło:brak
Ilość slotów: 32
Tryb gry: 4FUN
#cs16 #mapycs16 #counterstrike #cs #gry #swieta #kiedystobylo
Tag do czarnolistowania: #wykopcs16xmas
źródło: Przechwycenie obrazu ekranu_2025-12-19_18-49-52
PobierzKto dzisiaj nie gra ten z policji