Wpis z mikrobloga

@pieczk: oki zawołaj jak kupisz i koniecznie wrzuć zdjęcie, w mojej pierwszej odpowiedzi jeśli nie zrozumiałeś to masz jak byk napisane, nie kupuj. Ale skoro lubisz zabawy w słowa to sobie popiszemy.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@pieczk no w każdym prawie odzieżowym, męskim. Idź do galerii i popatrz. Jak na wystawie nie będziesz widział asortymentu dla dzieci/nastolatków/dresiarzy to wbiiaj.
  • Odpowiedz
@pieczk to co szukasz ma swoją nazwę: Gurkha pants
Jeżeli chodzi o sklepy stacjonarne to będzie trudno.
W Katowicach jest sklep poszetka.com
Macaronitomato we Wrocławiu i w Warszawie.
Jest jeszcze sklep benevento
  • Odpowiedz
@pieczk: pewnie każde większe targowisko,a na pewno znajdziesz coś w Będzinie (mają tam strefę garniturową i wszystkie możliwe kroje)
  • Odpowiedz
@somskia słucham? Dlaczego pominęłaś mój komentarz w którym nie dość, ze napisałem jak te spodnie się nazywają oraz z trzema przykładami, gdzie można je kupić w Polsce?
@Wormditt nie rozumiem? Mógłbyś rozwinąć?
  • Odpowiedz
@Drizztek: przecież oni nie realizują wielu zamówień albo z rocznym opóźnieniem, wystarczy poczytać opinie (i potwierdzam to z własnego doświadczenia). Obsługa klienta na poziomie dna.
  • Odpowiedz
  • 0
oki zawołaj jak kupisz i koniecznie wrzuć zdjęcie, w mojej pierwszej odpowiedzi jeśli nie zrozumiałeś to masz jak byk napisane, nie kupuj. Ale skoro lubisz zabawy w słowa to sobie popiszemy.

Pozdrawiam

@dzieju41: fajnie, idź być uselessem życiowym gdzie indziej
  • Odpowiedz