Aktywne Wpisy
Cipek102 +77
Pracuje sobie w restauracji jako kierowca i tak tylko z nudów chciałem się podzielić jaki jest obraz polskich rowerzystów ( ͡° ͜ʖ ͡° )
#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
#rower #patologiazmiasta #patologiazewsi
źródło: IMG_7043
Pobierz
zajsty +209
W 26 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL26
Pobierz

Dla kontrastu przypomniał mi się Kiszak, który swego czasu próbował Roja na siłę wyśmiewać i dyskredytować, a sam często tworzy content głównie pod wyświetlenia grając często w gry, które nawet nie czuć, żeby naprawdę lubił.
Widz bardzo szybko wyczuwa, czy ktoś robi coś z pasji, czy tylko „bo trzeba”. Autentyczności nie da się długo udawać, a robienie czegokolwiek na siłę prędzej czy później wychodzi bokiem nawet jeśli chwilowo się klika. Nie mówiąc już o byciu kontrowersyjnym na siłę i atakowaniu innych a potem udawaniu, że samemu się jest ofiarą.
#kiszak
@Kwerku232: Już nawet nie może być szczery z niczym bo wyhodował sobie taką a nie inna widownię i nie ma już możliwości odwrotu.
@danveld666 jasne, za dzieciaka kazda gra byla dobra, bo wszystko bylo nowe i w takim postalu nie ruszalem watku glownego tylko sikalem na ludzi przez 10h. Od doroslego goscia zajmujacego sie grami mozna jednak wymagac rzetelnosci, a nie lukrowania wszystkiego.
Zawsze mowilem, ze rumun dlatego wyfarmil tylu widzow, bo mainstream giereczkowy to faktycznie byla grupka
Kiszczak
T. Kuszczak
dodajmy do tego jak często kiszak mówi, o grach jako o najbardziej zaawansowanym medium, co ma po części racje, ale skoro w najbardziej zaawansowanym i wielowątkowym
Jakość gier zaczęła spadać, a mimo to na YT, na stronach internetowych
@skyer: @T0pi5: O to to xd Rozumiem sens wpisu, ale akurat roja to mi nie żal xd
Pamiętam prime chłopa, gdy znany był z darcia mordy do mikrofonu "tarcza szmato" i stertą innych bluzgów ku uciesze kidosów (starając się równać tym wszystkim Gimperom, Isamu i innym ówczesnym patologiom, których nie dawałem radę oglądać xd), z