Wpis z mikrobloga

@kleboldswaifuv2: Zadziałało w końcu wtedy, ale po zjedzeniu czterech... Ale w peaku z mocą około 120-150 ug jedynie, a nie k---a 1000 ug xDD Były jakieś trefne te kwasy, jakby straciły 10 razy na mocy. Obstawiam, że były źle przechowywane, może leżały ze 2 lata z dostępem do światła xD Bo wątpię, żeby były aż tak nierównomiernie nasączone. NIGDY wcześniej mi się nie zdarzyło, żebym dostał tak słabe kartoniki, a
  • Odpowiedz
A miały one w ogóle ten swój charakterystyczny, metaliczny smak, czy smakowało po prostu jak papier/karton?

@kleboldswaifuv2: jak blottery mają metaliczny smak to to prawdopodobnie nie jest LSD tylko jakieś NBOMe. Porządne kwasy smaku mieć nie powinny.
  • Odpowiedz
teraz to już chyba ciezej te specyfiki znaleźć

@kleboldswaifuv2: w sumie jest powód, kiedyś można je było łatwo znaleźć bo w wielu miejscach były jeszcze legalne, teraz trudniej (chociaż wciąż się da), bo skoro są tak samo nielegalne jak kwas czy grzyby to kto by chciał brać substancję, która nie tylko pierze beret 20 godzin, ale w dodatku może zabić?

Ja w benzo i opio tylko gustuję

Tym bardziej podziwiam
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: no to współczuję mocno, sam nigdy nie sięgałem po te substancje i nie zamierzam, przynajmniej na własną rękę. Jedyna możliwość jaką dopuszczam żeby przyjąć coś z tych grup, to z zalecenia lekarza, bezwzględnie się tych zaleceń trzymając. Mam wystarczająco dużo problemów w życiu żeby sobie dokładać uzależnienia.
Szczerze Ci życzę żeby Ci się kiedyś udało uwolnić od tego syfu ()
  • Odpowiedz