Dajcie jakiś taki zajebisty dowód na istnienie kosmitów, powiedzmy taką waszą "perełkę" z osobistego arsenału dowodów w które wierzycie #ufo #kosmici #paranormalne #teoriespiskowe
@Dogecoin: Sądzisz że te bloki z których wykonano piramidy same się pocięły z dokładnością do milimetra i doskonałą precyzją? Sądzisz że same się dostarczyły?
@Dogecoin: dla mnie ogromna skala tego zjawiska jest poniekąd dowodem. Przy czym im więcej sobie czytam i słucham, tym bardziej jestem za hipotezą, że to nie są żadne byty z kosmosu tylko coś co żyje „z nami”.
@Dogecoin: nie ma takich czystych, empirycznych dowod wbrew temu co niektórzy sadza. Nadal jesteśmy na etapie legend i tego ze cos ktos tam cos widzial lub usłyszał i nie zapowiada sie by w najblizszym czasie to sie zmienilo ¯\(ツ)/¯
@r5678: Boże, znowu to samo... Argument w stylu "nasza wiedza naukowa twierdzi, że to niemożliwe, żeby coś przekraczało naszą wiedzę naukową". Zastanów się o czym tak naprawdę mówisz: o potencjalnej cywilizacji, która -przekracza- nasze możliwości. Z definicji nie zanegujesz tego przy pomocy naszej ograniczonej, marnej, niekompletnej, raczkującej wiedzy o wszechświecie. A jeśli do tego dorzucasz pychę, arogancję i dogmat naszej absolutnej najwyższości, to kto tutaj jest ignorantem?
@r5678: nie wierzę w kosmitów, ale to żaden dowód na nieistnienie to co podałeś. Naukowcy nawet nie są pewni czy nasz wszechświat jest skończony i ma skończoną masę. Wiemy, że w pewnych warunkach powstanie zaawansowanej cywilizacji jest możliwe (bo my istniejemy). W związku z tym, że potencjalnie gwiazd i planet może być nieskończenie wiele to nawet coś jest bardzo mało prawdopodobne (jak powstanie nasze cywilizacji) to w skali takiego wszechświata
#ufo #kosmici #paranormalne #teoriespiskowe
✌️
Bloki nie były wszędzie idealnie równe co do milimetra. To częsty mit.
Bardzo precyzyjnie obrobione są
https://pl.wikipedia.org/wiki/Filmy_UFO_Pentagonu
Nie są to dowody na istnienie kosmitów, ale dowody na technologię na poziomie dużo wyższym niż nasza. Pomijam czy to jakiś psyop żeby oszukać ludzi.
Ja mogę do tego dorzucić ten materiał, któremu daję duże szanse:
https://youtu.be/TvamS6X5l2I?t=1933
Zastanów się o czym tak naprawdę mówisz: o potencjalnej cywilizacji, która -przekracza- nasze możliwości. Z definicji nie zanegujesz tego przy pomocy naszej ograniczonej, marnej, niekompletnej, raczkującej wiedzy o wszechświecie. A jeśli do tego dorzucasz pychę, arogancję i dogmat naszej absolutnej najwyższości, to kto tutaj jest ignorantem?
Nauka powinna służyć
@Dogecoin: proszę:
źródło: 1000046785
Pobierz1. Świadectwo Davida Fravora wraz z filmami z akcji tzn TicTac.
2. Brazylijska Varghina.
Wiemy, że w pewnych warunkach powstanie zaawansowanej cywilizacji jest możliwe (bo my istniejemy). W związku z tym, że potencjalnie gwiazd i planet może być nieskończenie wiele to nawet coś jest bardzo mało prawdopodobne (jak powstanie nasze cywilizacji) to w skali takiego wszechświata