Aktywne Wpisy

LM317K +54
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

#primemma Wy nie rozumiecie. Walki i tak nie będzie - NIE BĘDZIE. A jak wejdziecie w świat dorosłych to zrozumiecie, że są momenty kiedy ktoś decyduje za Was. Bez względu na to czego chcecie.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.

W mojej rodzinie jest od pokoleń wigilijny zwyczaj, że osoba lepiąca uszka do barszczu wkłada do jednego z nich orzeszek laskowy i gotuje normalnie razem z innymi. Potem przy stole wigilijnym osoba z rodziny, która trafi na uszko z orzeszkiem w środku, ma niby mieć szczęście w przyszłym roku. Uwierzcie albo nie, ale co roku są wielkie emocje o to, kto je wylosuje, łącznie z płaczem dzieci, bo "znowu nie miałem uszka" xD. No i w tym roku pierwszy raz w historii nikt nie znalazł orzeszka w uszku. Matka odchodziła od zmysłów, "no przecież wkładałam", szukała po garnkach, czy jakimś cudem orzeszek nie wypadł. W międzyczasie inni prosili o dokładkę barszczu w nadziei, że szczęśliwe uszko dalej gdzieś tam jest. Po godzinie śledztwa szwagier nie wytrzymał psychicznie i przyznał się, że jak przyjechał, to wciągnął losowe uszko prosto z garnka, bo był głodny i pech chciał, że wylosował akurat to.
Na ten moment połowa rodziny nie odzywa się do niego, druga połowa próbuje obrócić to w żart, ale średnio to wychodzi. Szwagier z siostrą siedzą czerwoni ze wstydu i chyba zaraz się będą zbierać.
#wigilia #swieta
@smutny_kojot: @Eschios @kapitanbiedapl
Sorry, brzmi jakby ktoś kiedyś miał się zadławić.