Wpis z mikrobloga

@tomwick55:
Jak byłem w podobnym wieku to u mnie trochę inaczej było na wigilii. Dziadkowie żyli, nikt się nie smucił a autor tych słów ciągle był bardzo naiwny i sądził że jego życie potoczy się zwyczajnym torem. Zazwyczaj nikt nie pytał o dziewczynę, czasami dziadkowi się przypomniał i pytał kiedy pannę przyprowadzę
Ostatnio mojej matce coś się wymsknęło że chciałaby mieć rodzinę. Ale ma tylko mnie i nikogo więcej nie
  • Odpowiedz
@tomwick55: 18 l ja przejalem firme wyprowadzilem sie robilem pierwsze 5mln Kupilem pierwsze mieszkanie za swoje w srodmiesciu wawy Podrywalem studentki kupowalem konta hada bo nie bylo wtedy weryfikacji jezdzilem po calej PL ruha lem ile wlezie balety nieraz po 5 dni a ten tutaj ma 20 lat i nic nie osiagnal niczego sie nie dorobil.. Mieszka u mamusi... Jeszcze dziwi sie ze nigdy nie za ruha Dokad ten swiat
  • Odpowiedz
@tomwick55: No i gitara. Wazne, ze razem bo wiele osob chcialo by miec choc matke i ojca do spedzania swiat. A laska sie jakas trafi, zagaduj jak ci sie jakas spodoba i tyle. Wesolych
  • Odpowiedz