Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Simpleco: Sam zacząłem dodawanie więc też sam je zakończę ( ͡º ͜ʖ͡º) już mniejsza o to czy się dodaje czy odejmuje, ale nie może być tak że latamy wokół zera jak kot z pęcherzem xD Postanowiłem być hegemonem i zapodać nowy cel i kierunek ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@enron: dziękuję za życzenia i wzajemnie przesyłam moc życzeń, zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku! I ja mam popsutą prawą łydkę po ostatnim biegu, to już tydzień, pierwszy raz taka długa przerwa?! Jutro spróbuję czy już wszystko działa jak należy ale myśli krążą cały czas wokół biegania...no nic spodziewałem się że też mnie coś dopadnie, ale co cie nie zabije to cie wzmocni....zobaczymy ;) a teraz biegusiem
  • Odpowiedz
  • 0
@ozmatox: Trzymam kciuki za szybkie zaleczenie łydy! Wczoraj trochę pełen obaw wybiegłem, ale nie bolało tak bardzo - a dzisiaj na tyle się poprawiło, że nawet już nie zastanawiam się nad pisaniem do mojej fizjo czy ma czas po świętach ( ͡º ͜ʖ͡º) Zawody za niecałe 2 tygodnie więc powinno się wszystko wyrównać ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Dziękuję dziękuję! Życzę zatem udanego startu w zawodach i niecierpliwie czekam na kolejne wpisy okraszane fotosami ;)
  • Odpowiedz