Wpis z mikrobloga

Mirasy, stalo sie. Zdecydowałem się na #przeszczepwlosow.
Aktualnie jestem druga dobe po zabiegu i nie jest źle. Póki co bol pleców i szyi ze względu na pozycję spania.
Opatrunek już wczoraj zdjęty i rana dawcy przemyta. Dzisiaj pierwsze mycie przeszczepu.
W całym procesie przeszczepu znieczulenie skóry głowy jest chyba tym najgorszym etapem. (Nawet płacenie nie tak nie bolalo ( ͡° ͜ʖ ͡°))
2700 graftow - 5 godzin roboty od ogolenia na łyso.
Zabieg wykonany w Holandii.

#lysienie #lysienieandrogenowe #chwalesie
BySpeedy - Mirasy, stalo sie. Zdecydowałem się na #przeszczepwlosow. 
Aktualnie jeste...

źródło: IMG_0861

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BySpeedy: ile zapłaciłeś i u kogo robiłeś? Znam Holendrów co Turcji albo ostatnio znajomy do Iranu polecial i za 1000e zrobił bardzo dobrej jakości. Jednak tam to operatorzy hurtowo robią. W eu cena za jakością jednak nie stoi. Fin w ogole rodzinny przepisze czy do dermo trzeba iść? Ja ciagle fin z PL ciągnę, bo te ceny są tutaj beznadziejne.
  • Odpowiedz
  • 7
@itam12: płaciłem 2400€. Klinika z polecenia i po przejrzeniu rezultatów. Medical Point Clinic.
W momencie mojego zabiegu było jeszcze 4 gości w tym samym czasie też na przeszczepie i tak w sumie klepią codziennie po 8 głów. Załoga wypełni turecka, lekarze z łamanym angielskim lub z tłumaczką z załogi na holenderski.
Rozmawiałem z gośćmi w poczekalni, którzy byli po przeszczepie 6-8 miesięcy i wyglądało to na prawdę dobrze.
Z drugiej
  • Odpowiedz
@BySpeedy: Pierwszy raz słyszę o zabiegu w Holandii, w dodatku za takie grosze. Życzę powodzenia, ja bym się nie zdecydował za takie pieniądze.
  • Odpowiedz
  • 4
@202492: to moja naturalna linia, poza tym w miejscu, gdzie skóra poruszana jest przez mięśnie na czole nie przyjmuje dobrze przeszczepu i według lekarza byłoby 80-90% utraty więc bez sensu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Czoso: nie biorę nic. Minoxidil mogę zacząć brać po miesiącu dopiero więc fina podobnie. Myślę, że nawet jeśli częściowo zagęszczę to co miałem, to i tak będę bardzo zadowolony.
  • Odpowiedz