Aktywne Wpisy

maria_kiribati +85
źródło: %C5%81ebski_Harry
Pobierz
Antracytowy_Janusz +599
Prześladowania gastronomii w Polsce nie ustają. Pan Restaurator jak pomyśli, że ma człowiekowi dać szklankę wody za darmo to dostaje drgawek.
#gastronomia #jedzzwykopem
#gastronomia #jedzzwykopem
źródło: IMG_4437
Pobierz

Aktualnie jestem druga dobe po zabiegu i nie jest źle. Póki co bol pleców i szyi ze względu na pozycję spania.
Opatrunek już wczoraj zdjęty i rana dawcy przemyta. Dzisiaj pierwsze mycie przeszczepu.
W całym procesie przeszczepu znieczulenie skóry głowy jest chyba tym najgorszym etapem. (Nawet płacenie nie tak nie bolalo ( ͡° ͜ʖ ͡°))
2700 graftow - 5 godzin roboty od ogolenia na łyso.
Zabieg wykonany w Holandii.
#lysienie #lysienieandrogenowe #chwalesie
źródło: IMG_0861
PobierzW momencie mojego zabiegu było jeszcze 4 gości w tym samym czasie też na przeszczepie i tak w sumie klepią codziennie po 8 głów. Załoga wypełni turecka, lekarze z łamanym angielskim lub z tłumaczką z załogi na holenderski.
Rozmawiałem z gośćmi w poczekalni, którzy byli po przeszczepie 6-8 miesięcy i wyglądało to na prawdę dobrze.
Z drugiej
Ogólnie nie mam problemu ale przydaloby mi się zageścić włosy w tych miejscach co Ty mialeś
Znieczulenie jest prawie nie do zniesienia. Mówię prawie, bo przeżyłem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■), ale nie życzę nikomu… reszta zabiegu bezbolesna.
Zdjęcie przed.
źródło: a6ce8214-b480-4cae-aee7-00af31f40509
PobierzAby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
Fina już bierzesz?