Wpis z mikrobloga

#przegryw #kolchoz #praca #pracbaza #zalesie #przegrywpo30tce Robię już długo w kołchozie, jednym i tym samym, ale zmienili kierownictwo i zaczęli pomiatać ludźmi, ogólnie robi się maniana i chyba trzeba będzie się ewakuować stąd niestety, jeszcze trochę porobię i wypowiedzenie i może elquattro no bo co... dobrze że odkładałem kasę jak mogłem ale od każdego słyszę, że teraz trudno robotę znaleźć, k...a jak pół roku będę bezrobotny albo dłużej i przesram połowę oszczędności z x lat to się chyba załamię ()
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HopelessRomantic: ja nie mieszkasz w jakims powiatowym miescie 20tys mieszkancow to raczej da sie znalezc robote. ja planuje to samo co ty. w-----a mnie jak czasami sie do mnie odzywaja.ale cos czuje ze jeszcze troche i w najmniej oczekiwanym momencie powiem ze p------e ta robote i juz tam nie przyjde xd
  • Odpowiedz
@lubie-solnik: Oj też tak może być, w tym b----lu co robię to już przeginają pałę od dawna :-) Robota z nie...mi i tu mam na myśli tak samo kierownictwo jak i fizoli 'kolegów'.
Mieszkam na wypiz...wie, 20k mieszkańców to dla mnie metropolia (ʘʘ) Ale gruza mam, dojechać można te 20-30km luźno w jedną stronę, znajdzie się coś w mieście jakimś pewnie.
  • Odpowiedz
@HopelessRomantic: to polecam powysylac cv jesli znajdziesz jakas fajna oferte pracy. ja tak zaczynam robic, na szczescie mam w uj hajsu i moge se siedziec dopoki nie znajde czegos lepszego. no ewentualnie zime przekoczowac w tym kolchozie i poczekac na wiosne gdzie bedzie o wiele wiecej ofert pracy xd
  • Odpowiedz