Aktywne Wpisy

EndymionPP +36
Najgorsze co kobieta może mieć (bebzon), w połączeniu z kłamstwem, że to "chroni narządy płciowe", podczas gdy jest to wynik zwykłego lenistwa.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: Screenshot_20260205-193232
Pobierz#grandeconnection
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDD
Kilkunastu dorosłych chłopa spotyka sie w Lublinie postać na mrozie pod blokiem jakiegoś typa z neta który nagrał o jednym z nich filmik, robia z tego sweet vlogaska zaczynającego się śniadankiem i robią z tego piosenke XDDDDDDDDDDD

Znosimy współwłasność z bratową, mój brat przepisał na nią swoją połowę. Ja mieszkam w mieszkaniu u góry z córką, brat z bratową (adwokat z zawodu) na dole.
Bratowa w dzień ślubu powiedział mi że ona będzie mieć więcej. Z bratem nigdy się nie układało bo on chciał być jedynakiem. Nie udało mu się mnie wyrzucić z domu, młodszego brata mu się udało.
Mój pełnomocnik mnie zostawił i poszedł robić sankcje kredytu darmowego. Czekam na decyzję czy dostanę pełnomocnika z urzędu.
Przyszedł czas rozprawy
Bratowa: Bo mój mąż to 45 lat temu robił płot domu i chce od @spokobabka 40 tysięcy za ten płot
Sędzia: A gdzie pani wtedy była?
Bratowa: Ja? Mnie nie było we Wrocławiu, ja wtedy byłam w Chocianowie, jeszcze nie byłam żoną.
Sędzia: To o co chodzi?
Bratowa: To ja to za męża chcę i z należnymi odsetkami. (-‸ლ)
Kurtyna
Najlepsze jest to że ten płot robił mój nieżyjący ojciec z moim młodszym bratem a nie ze starszym z którym się męczę.
Wiadomo że bratowa i brat wymyślają roszczenia żeby robić wszystko żeby tylko nie złożyć się na dach.
Mam przeciekający dach, grzyb i zacieki na przyłączu elektrycznym i w ogóle a brat z bratową nie kwapi się dać 50% a ja nie mam tyle, myślą że mnie przegonią z domu i kupią za bezcen. ヽ( ͠°෴ °)ノ
Zbieram na remont dachu, bądźcie tak mili i zróbcie mi prezent na Święta i udostępnijcie, bo mnie wyszarza posty a facebook jak wstawiam.
Link do zbiórki https://zrzutka.pl/remontdachu
Link do mojego fb https://www.facebook.com/profile.php?id=100073492255677
Idę robić pierogi na jutro. Córkę wysyłam do biedry bo 70% taniej na drugie jajka.
#przemyslenia #swieta #zbiurka #zrzutka #pomocy #wykopefekt #prawo #prawnik #remontujzwykopem #remont
źródło: WhatsApp Image 2025-12-23 at 17.29.25
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora