Aktywne Wpisy

enten +179
Co Wy na to żeby wybudować w stolicy takiego Wielkiego Jezusa?
Moim zdaniem fajnie by uzupełniał nowoczesny Sky Line Warszawy i właściwie w łatwy sposób wprowadziłby ten skyline do najbardziej charakterystycznych i rozpoznawalnych na całym świecie - jak Wieża Eiffla dla Paryża.
I co więcej tam pod stadionem narodowym jest nawet miejsce na taki pomnik.
Moim zdaniem fajnie by uzupełniał nowoczesny Sky Line Warszawy i właściwie w łatwy sposób wprowadziłby ten skyline do najbardziej charakterystycznych i rozpoznawalnych na całym świecie - jak Wieża Eiffla dla Paryża.
I co więcej tam pod stadionem narodowym jest nawet miejsce na taki pomnik.
źródło: b07632d5-e040-4d4a-92c8-ade833c58ac9 (1)
Pobierz
RobertPupica +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#polityka #bekazprawakow #bekazkuca #bekazkonfederacji #vkolumna
źródło: 1099
Pobierz@makaronzjajkiem: nie wiem, jest tyle botow ze juz nie nadazam tego na czarna liste wrzucac xd
@kuna999: co uzasadnia tę rzekomą CELOWOŚĆ dezinformacji?
Chłopie mniej stwierdzeń, więcej uzasadnień. No dawaj.
Jak pisałem wyżej - mam problem z nowym przepisem który penalizuje "dezinformację". Nie mam nic przeciwko poprzednim przepisom, no może za wyjątkiem tych o obrazie uczuć religijnych.
źródło: IMG_7433
Pobierz@PuchaczLesny: a teraz wyobraź sobie, że w Niemczech gdzie mieszka 2 miliony Polaków każdego dnia przy informacji o jakimś morderstwie ktoś „kłamie”, że mordercą jest Polak a ofiarą Niemiec. Ile czasu upłynie kiedy Polacy zaczną być powszechnie prześladowani i gdzieniegdzie będzie dochodzić do linczów?
Dezinformacja czy celowa czy nie powinna być karana a tylko w Twojej tępej głowie się uroiło, że powinno być inaczej.
A jeśli chodzi o odpowiedź na twoje upośledzone pytanie(zrobię to pomimo bezcelowości tego bo jesteś marnym ruskim trollem) - podejrzenie celowości czy nie - skąd mam wiedzieć jak było w tym konkretnym wypadku skoro nie wiadomo o kogo chodzi? Ten bałwan coolfoon czy jak mu tam nadal jest na
Jak powiem "wydaje mi X mógł zrobić Y" ale się pomyle to jest to zrozumiała pomyłka (nawet jesli napędzana moją niechęcią do X).
Ale jak napiszę np. X na 100% coś zrobił albo jeszcze dodam do tego uwiarygodniająca historyjkę tłumacząca posiadanie takich informacji np. ze wiem to od mojego szwagra z policji i rząd rozkazuje utrzymać to w tajemnicy
źródło: IMG_7437
PobierzGratulacje jeśli chodzi o aktywność na wyklopie. 10k akcji to chyba tylko człowiek bez żadnego życia jest w stanie wygenerować.
Notorycznie widzę komentarze w stylu "polacy to idioci bo głosują na pis" "polacy to idioci bo głosują na po" "co, braun ma 15%? polacy to idioci" I co z tego? Każdy ma iść do pierdla?
Wiesz jak komicznie to brzmi gdy
@PuchaczLesny: dobrze wiesz, że ta cała akcja dezinformacyjna była skierowana w cały ukraiński naród, mnóstwo widziałem komentarzy w stylu 'patrzcie ukraińcy mordują polaków', zresztą jakby naprawdę tu chodziło tylko o tą jedną konkretną osobę to jakie znaczenie ma jej narodowość?
Jest to
@kuna999: podobnie jak schizofreniczne nazywanie każdego onucą. Co, nie chcesz oddać swoich pieniędzy innemu państwu? Onuco!!!!
Co zabawne, takie rzeczy tylko na wyklopie, bo w realnym świecie szybko zostałbyś sprowadzony do parteru za takie teksty.
A co do OPa i tego wypierdu, policja prowadzi dochodzenie w sprawie nawoływania do nienawiści na tle różnic narodowościowych. Nigdzie tu nie ma mowy o dochodzeniu w sprawie siania dezinformacji.