Wszystkim życzę wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
Przy okazji musze napisać, że nasze 5-letnie wyzwania kończą się już za tydzień! Minęły już co do dnia 3 lata od ich startu z włączeniem przeszłych wyników. :) Myślę, że to był fajny pomysł by sprawdzić się w długim przedziale czasu.
Garmin na chwilę obecną znów robi po swojemu i blokuje możliwość wyzwań na max 1 rok. Także, 1 stycznia nie rozpoczną się nowe 5- letnie plany ;) ale kto wie. Jeśli będzie taka opcja to na pewno takie wyzwania tu zawitają.
ps logo grupy ulepszone :P
Czołem! M.
-------------------
Zawsze zapraszamy do grupy Garmin Connect - wymagane urządzenie Garmina.
Przy okazji musze napisać, że nasze 5-letnie wyzwania kończą się już za tydzień!
@madtrexx: wielkie dzięki za te pięciolatki, uświadomiły mi one jak uzależniony jestem xD Trochę przegięcie przez 5 lat robić średnio 5100 rocznie ¯\(ツ)/¯ Ale nic to, trza biegać ( ͡º͜ʖ͡º)
Przy okazji musze napisać, że nasze 5-letnie wyzwania kończą się już za tydzień! Minęły już co do dnia 3 lata od ich startu z włączeniem przeszłych wyników. :) Myślę, że to był fajny pomysł by sprawdzić się w długim przedziale czasu.
Garmin na chwilę obecną znów robi po swojemu i blokuje możliwość wyzwań na max 1 rok. Także, 1 stycznia nie rozpoczną się nowe 5- letnie plany ;) ale kto wie. Jeśli będzie taka opcja to na pewno takie wyzwania tu zawitają.
ps logo grupy ulepszone :P
Czołem!
M.
-------------------
Zawsze zapraszamy do grupy Garmin Connect - wymagane urządzenie Garmina.
Nowi członkowie mile widziani >>> https://connect.garmin.com/modern/group/3187815
#wykopoweswiry #garmin #biegajzwykopem #sztafeta #rower #plywanie #bieganie #kroki #spacerujzwykopem #garminconnect #psy #sport #spacer
źródło: unnamed
Pobierz@madtrexx: wielkie dzięki za te pięciolatki, uświadomiły mi one jak uzależniony jestem xD Trochę przegięcie przez 5 lat robić średnio 5100 rocznie ¯\(ツ)/¯ Ale nic to, trza biegać ( ͡º ͜ʖ͡º)