Aktywne Wpisy
cezeter +295
Cześć Mireczki! 👋
Siedzę tu z Wami od 15 lat. Zamiast tylko scrollować, postanowiłem po godzinach stworzyć coś swojego.
Rok temu poszedłem na siłke pierwszy raz od 39 lat, wkręciłem się i zrzuciłem 19 kg #chwalesie
Wkurzało
Siedzę tu z Wami od 15 lat. Zamiast tylko scrollować, postanowiłem po godzinach stworzyć coś swojego.
Rok temu poszedłem na siłke pierwszy raz od 39 lat, wkręciłem się i zrzuciłem 19 kg #chwalesie
Wkurzało
źródło: Gemini_Generated_Image_7ejx487ejx487ejx
Pobierz
Gmeras +387
Dziś mija rok od kiedy różowa wyszła z domu i wiecej do niego nie wróciła. (╯︵╰,) #chcesiewyzalic
https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci
https://wykop.pl/wpis/80216775/mirki-i-mirabelki-bardzo-was-prosze-trzymajcie-kci

Czy tylko ja zauważyłem, że od kilku lat głównym tematem internetu i mediów społecznościowych jest psioczenie o tym jak płeć przeciwna jest zje**bana i nawet nie warto wchodzić w jakiś związek, bo 99% mezczyzn to toksycy, a każda kobieta jest pusta laska, której imponują tylko pieniądze?
Wiecie, że te narracje cały czas sprzedają się w głównych nurtach jak świeże bułeczki i piorą nam wszystkim łby?
Niech tylko mężczyzna odważy się mieć własne zdanie to bedzię 20 filmików o tym jaki jest toksyczny, bo użył pewnych słów. I w drugą stronę to samo. Niech kobieta śmie mieć jakieś wymagania to zostanie nazwana hipergamicznym potworem.
To jest główna treść tych wszystkich rolek na fb, tiktokach i innych insta.
Inżynieria społeczna?
Sami sobie odpowiedzcie, ja już tym rzygam, ale dobrze wymyślili ten patent na depopulacje.
Ma inne zdanie? Jesteś białorycerzem.
Czym redpillowcy różnią się od feministek?
Pełno oceniających frazesów i studium jednego przypadku, ktorego sprowadza się do generalizowania i próbie oceny wszystkich.
Domorośli psycholodzy po kursach albo jednej książce zostają i fulencerami i wpływają na światopogląd społeczeństwa.
Bazują na podstawie potrzeby przynależności do grupy i urządzają nam wojenkę chłopcy vs dziewczynki.
Nie mogę juz na to patrzeć i chciałbym żebyście w końcu to zauważyli.
#matrix #przemyslenia
Jak się żremy ze sobą wzajemnie to nie dość że jesteśmy