Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Anhed Ten wpis bardzo mocno go ujawnia. Chłop nie ma auta, mieszka z matką, nie ma wydatków. Ja się w ogóle nie zdziwię jak to jakiś lewicujący pajac mający 17 lat. Ja już trochę żyję na tym świecie i wiem że każdy kto do czegoś doszedł, nie bardzo chce płacić kolejne podatki, przecież płaci się podatek od zakupu a później podatek od nieruchomości.

Ten łeb właśnie się sprzedał że jest małolatem
  • Odpowiedz
@Notabene: Ceny paliwa mają znaczenie nawet dla zwykłego kowalskiego dojeżdżającego dalej do pracy, swego czasu jeździłem jakieś 2200-2400km miesięcznie. Nie mówiąc o tym że ceny paliwa przekładają się na koszt transportu wszystkiego xD
  • Odpowiedz
Chłop nie ma auta...

@Notabene: a moze ma auto ale mieszka w miescie i jezdzi komunikacja miejska bo nie chce stac w korkach? Czas to pieniadz.... A moze to ty mieszkasz na wsi ze na to nie wpadles? z mama? xd
  • Odpowiedz
  • 0
@san-san xDDDDDDDDD

TYMCZASEM PARKING P+R na Ursynowie na Stokłosy ma 400 miejsc,
Wszystkie parkingi P+R mają 4218 miejsc parkingowych. Byku, ja na Ochocie, na małym osiedlu mam więcej ludzi :)

Co ty p--------z
  • Odpowiedz
@Notabene: 4K aut mniej w godzinach szczytu to malo? ( Gdzie wszyscy pchaja sie przez/do centrum )

No coz w takim razie jak nie wierzysz to polecam godziny szczytu... z Ursynowa do Centrum, nawet do 1h (metrem moze z 25), Albo lepiej przez Zwirki Wigury... a to jeszcze znajdz gdzie zaparkowac...

Zreszta jak nie wierzysz to podpytaj kogos kto tam naprawde mieszka #warszawa (albo nie mieszka z mama
  • Odpowiedz
  • 0
@san-san

Widać że nie masz nic wspólnego z Warszawą. Codziennie aleją Prymasa tysiąclecia przejeżdża 200 tysięcy aut. Te 4 tysiące stojące na parkingu nic nie zmienia. Możesz zamknąć mordę po prostu :)
  • Odpowiedz
Możesz zamknąć mordę po prostu :)

@Notabene: brakuje argumentow i emocje nie wytrzymuja?

Wystarczy policzyc ile jest miejsc parkingowych w centrum/przy glownych ulicach... P&R sie bardzo przydaje i wie to kazdy kto korzysta/korzystal z auta w centrum Warszawy w godzinach szczytu
  • Odpowiedz
  • 0
@san-san

Uuuu, przecież ci grzecznie odpisałem argumentem, wziąłeś ostatnie zdanie i próbujesz zbudować na tym swoją narrację ty biedny wieśniaku, bez perspektyw XD

Serio, możesz zamknąć mordę. Nie będę rozmawiał z tobą w taki sposób, to nie tiktok. Wyżej masz argumenty, żenujący chłopie💕
  • Odpowiedz