Aktywne Wpisy

raven4444 +32
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +103
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

Fajnie, jakby kurierzy rozróżniali wartość i zawartość paczek. Jest jednak mała różnica od rzucenia skarpetek pod drzwi, a przesyłki z telefonem.
#zalesie #kurier #kurierzy #inpost
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNie wiem czego nie rozumiesz, że wymagam tak wiele, aby przesyłka o wartości blisko 7 tysięcy trafiła w moje ręce, a nie została rzucona pod drzwi.
Mogłeś sobie zamówić pocztexem do rąk własnych do konkretnej godziny ze sprawdzeniem zawartości i miałbyś do ręki do 24h od wysłania. Przesyłka by kosztowała z 70zl ale miałbyś jak sobie życzysz
Wybierasz najtańsza opcje to licz się z jakością usługi najnizsza. Na telefon za 7k stac, a na
Trzeba być totalnie odklejonym Januszem aby w czasie największego szczytu świątecznego wybierać najtańsza przesyłkę jak się da i oczekiwać normalnie wykonanej usługi. Niech się gość cieszy że w ogóle dotarła ta paczka i nie była rozwalona bo to już duży sukces
Jak do konkretnej godziny to już Ci zapewnią gwarancję że paczka będzie następnego dnia. Do rąk własnych.. Czyli kurier może wydać paczkę tylko tobie. A nie komu innemu czy gdzieś zostawić.
Sprawdzenie zwartości aby obejrzeć przy kurierze czy nie jest uszkodzone