Wpis z mikrobloga

@ChlopoRobotnik2137: jak byłem dzieckiem to chodziłem do szkoły muzycznej więc moja wersja tego snu to że przychodzę na lekcję i nie umiem grać ( ͡° ͜ʖ ͡°) śni mi się to minimum raz w miesiącu. zwykła szkoła prawie wcale mi się nie śni
  • Odpowiedz
@artur-szarak: @ChlopoRobotnik2137 @Teuvo kilka razy miałem tak realne sny, że chwilę po przebudzeniu leżałem i nie byłem pewien czy tą mature czy egzaminy zdałem czy serio będą za tydzień czy coś. Raz obudziłem się i dobre 5 minut myślałem jak ten egzamin czy mature zdam, bo nie pamiętam wzorów matematycznych... I nagle sobie uświadomiłem dopiero, że pracując tyle lat, edukację już dawno mam za sobą i egzaminy poszły
  • Odpowiedz
@artur-szarak: też się zastanawiałem. Tym bardziej, że takie sny pojawiają się u młodych ludzi którzy mają 25 czy 35 lat, ale też u dojrzałych. Jak opowiadałem o tym koszmarze w pracy to starsza koleżanka wspomniała, że jakiś czas temu miała podobny sen, gdzie się bardzo stresowała maturą i była przerażona bo nic nie pamiętała... No, a ma wiekowo piątkę z przodu, więc najmłodsza już nie jest.
  • Odpowiedz