Wpis z mikrobloga

@Soothsayer: Nigdy nie wiesz co i kiedy ci się może przydać. Lepiej mieć możliwości niż ich nie mieć. No i np przy kombi bierzesz matę, koc i poduszkę i przy długiej trasie rozkładasz tylnią kanapę na płasko i masz normalne łóżko zamiast drzemać poskręcany w fotelu.
  • Odpowiedz
  • 0
Nigdy nie wiesz co i kiedy ci się może przydać.

@WiesniakzPowolania: no ja na przykład potrafię dosyć precyzyjnie okreslić prawdopodobieństwo tego czy coś może mi się przydać czy nie i nie sądzę żebym był wyjątkowy... idąc Twoim tokiem myślenia najlepiej od razu kupić tira, nigdy nie wiesz.
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Gadki o tirze się spodziewałem. Mając kombi możesz na wycieczkę zabrać sie ze znajomymi i podzielić koszty podróży, Zabrać pralkę do naprawy, zamiast płacić serwisantowi. Zapakować sobie rower, przewieźć materiały budowlane, babci zawieźć kanapę na działkę, uzyć go jako miejsce noclegowe itd. Dlaczego pozbawiać się takich mozliwości skoro nie ma za bardzo róznicy, a choćby komfort prowadzenia jest wiekszy? Kombi nie ma wad poza może wyglądem. Ale wyglądem się
  • Odpowiedz
  • 0
Gadki o tirze się spodziewałem.

@WiesniakzPowolania: głupie argumenty prowadzą do głupich odzywek.

Mając kombi możesz...

@WiesniakzPowolania: nie mówiłem, że nie wiem do czego można użyć kombiaka, mówiłem, że wiem, że takie auto do niczego mi się nie przyda ponieważ nie mam takich potrzeb i doskonale zdaję sobie z tego sprawę.
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Bzdury gadasz i tyle. Nie jesteś w stanie zagwarantować na 100% ze jutro zjesz śniadanie, a opowiadasz że wiesz jak bedzie wyglądać nastepne kilka lat ( bo na tyle się kupuje samochód) Więc na TERAZ znasz swoje potrzeby. Tyle, że jutro mogą się całkowicie zmienić. Nie podałeś żadnego argumentu dlaczego warto się pozbawić mozliwości poza - bo duże ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz