Aktywne Wpisy

bartol_wwa +169
memento_mori +782
#20latwykopu
przypomnijmy klasyka! osiem lat temu mój mem zebrał prawie 1400 plusów
a ile zbierze dzisiaj?
przypomnijmy klasyka! osiem lat temu mój mem zebrał prawie 1400 plusów
a ile zbierze dzisiaj?
źródło: klasyg
Pobierz

Btw czy ten po prawej absolutnie pozbawiony żuchwy nie twierdził, że jest jakimś wzorem męskiej urody, czy coś?
#bekazprawakow #blackpill #redpill
źródło: 600315426_1276724274481904_7977100263895617770_n
PobierzOśmieszające jest co najwyżej udawanie z boku, że każdy powinien wygrywać każdą walkę. W życiu jak w sporcie: jak w ogóle wychodzisz do walki, to ryzykujesz porażkę.
@Sakon72: No chyba, że wcześniej zgrywałeś kozaka, że jesteś turbo świetnym fajterem i wszystkich rozłożysz na łopatki, bo wcześniej stoczyłeś kilka opłaconych walk z
@wstanczyk: nie umiem wyszukiwać obrazem, myślałem ze bedzie szybciej jak mi napiszesz kto jest na zdjęciach. Mniejsza z tym, patrząc jak odpisujesz wydaje mi sie ze masz jakieś problemy ze sobą. Także jak napisałeś, idę sobie ¯\(ツ)/¯
@Wachatron: Nie wiem, dlaczego zakłądasz, że wszyscy obok ciebie są debilami, może przyzwyczajenie, ale przecież od razu widać, że wiesz o kogo chodzi, tylko rzucasz standardowym tekstem by potem się wykłócać, że wcale ich nie znasz xd
Nie mierz swoją miarą miras ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lysandros: dzieki
A już totalnie bezsensowne jest dojeżdżanie kogoś za to, że przegrał. Tak działa sport walki: wchodzisz do klatki albo na ring i czasem przegrywasz, nawet jak jesteś dobry. Zresztą wiele osób nawet po porażce i tak zarabia na takiej walce kasę, więc robienie z tego jakiejś kompromitacji to jest