Wpis z mikrobloga

@wstanczyk:Absurd. Nikt tu nie jest ośmieszony. Jak wchodzisz do klatki albo na ring, to nie ma gwarancji, że wyjdziesz z ręką w górze. Czasem dostajesz w łeb, czasem przegrywasz, czasem wracasz na trening i poprawiasz błędy. I to jest normalne.

Ośmieszające jest co najwyżej udawanie z boku, że każdy powinien wygrywać każdą walkę. W życiu jak w sporcie: jak w ogóle wychodzisz do walki, to ryzykujesz porażkę.
  • Odpowiedz
  • 1
@Wachatron: To mówisz, że twojemu umysłowi wymyka się także wyszukanie obrazu w google? No współczuję, strasznie smutne, a teraz idź sobie

Absurd. Nikt tu nie jest ośmieszony. Jak wchodzisz do klatki albo na ring, to nie ma gwarancji, że wyjdziesz z ręką w górze.

@Sakon72: No chyba, że wcześniej zgrywałeś kozaka, że jesteś turbo świetnym fajterem i wszystkich rozłożysz na łopatki, bo wcześniej stoczyłeś kilka opłaconych walk z
  • Odpowiedz
To mówisz, że twojemu umysłowi wymyka się także wyszukanie obrazu w google? No współczuję, strasznie smutne, a teraz idź sobie

@wstanczyk: nie umiem wyszukiwać obrazem, myślałem ze bedzie szybciej jak mi napiszesz kto jest na zdjęciach. Mniejsza z tym, patrząc jak odpisujesz wydaje mi sie ze masz jakieś problemy ze sobą. Także jak napisałeś, idę sobie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
nie umiem wyszukiwać obrazem, myślałem ze bedzie szybciej jak mi napiszesz kto jest na zdjęciach

@Wachatron: Nie wiem, dlaczego zakłądasz, że wszyscy obok ciebie są debilami, może przyzwyczajenie, ale przecież od razu widać, że wiesz o kogo chodzi, tylko rzucasz standardowym tekstem by potem się wykłócać, że wcale ich nie znasz xd

Nie mierz swoją miarą miras ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Nie każdy musi znać każdego w internecie. Kogoś to może zwyczajnie nie interesować i to jest normalne, a nie „udawanie”.

A już totalnie bezsensowne jest dojeżdżanie kogoś za to, że przegrał. Tak działa sport walki: wchodzisz do klatki albo na ring i czasem przegrywasz, nawet jak jesteś dobry. Zresztą wiele osób nawet po porażce i tak zarabia na takiej walce kasę, więc robienie z tego jakiejś kompromitacji to jest
  • Odpowiedz