Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +21
Uwielbiam te posty "AI mnie nie zastąpi bo moja praca wymaga KREATYWNOŚCI i ZROZUMIENIA BIZNESU" xD
Serio, to jest najczystsze copium jakie widziałem od czasów "nauczę się programować i będę zarabiał 30k". Pamiętacie jak taksówkarze mówili, że Uber nigdy nie wejdzie do Polski? Albo jak kasjerki w Biedronce śmiały się z kas samoobsługowych?
"Ale AI nie rozumie kontekstu!" - nie musi. Wystarczy, że jeden senior z Cursorom/Claude/Codexem zrobi robotę pięciu juniorów. A potem przyjdzie
Serio, to jest najczystsze copium jakie widziałem od czasów "nauczę się programować i będę zarabiał 30k". Pamiętacie jak taksówkarze mówili, że Uber nigdy nie wejdzie do Polski? Albo jak kasjerki w Biedronce śmiały się z kas samoobsługowych?
"Ale AI nie rozumie kontekstu!" - nie musi. Wystarczy, że jeden senior z Cursorom/Claude/Codexem zrobi robotę pięciu juniorów. A potem przyjdzie
Czyli Amazon zwalnia bo AI? Studia co tworzą gry lecą w dol bo AI? Lekarze powoli nie potrzebni bo AI? Jest jakaś grupa bezpieczna? Taksówkarze też AI i tirowcy mają po pracy xd
#gielda #sztucznainteligencja
#gielda #sztucznainteligencja

Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby dowiedzieć się z czym mamy do czynienia.
Aktualnie jestem na wczasach w szpitalu onkologicznym na radioterapii żeby naświetlając zmniejszyć guza, a później zaczynam chemioterapie. Dwa miesiące w szpitalu od początku grudnia do końca stycznia to człowiek ma troche czasu żeby odpocząć, pooglądać filmy i poczytać książki. Dni tak szybko umykają że zaraz wigilia, a nawet dobrze jednego serialu nie skończyłem. 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Najgorsze jest oglądanie #ksiazulo bo człowiek ciągle myśli że zjadłby jakiego super kebaba, a tu lipa. Zostaje dieta szpitalna i smaczki z szafki xD
Ogólnie na oddziale straszna geriatria i będąc w miarę młodym to na towarzystwo nie ma co liczyć ale mając dobry inernet jest co robić.
Dla ciekawskim wrzucam link jak wygląda radioterapia. Jakby ktoś miał jakies pytania to piszcie bo mam czas żeby poodpisywać.
#heheszki #onkologia
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
PobierzPrywatne luksusy to to co na łóżku leży i szafce w leczenie e centrum onkologii Łukaszewicza państwowo. Zaraz po diagnozie zostajesz pacjentem onkologicznym i dostajesz karte Dilo. Sprawdź sobie w internecie.
@
@Hespar jedeendziadek rak krtani nikotynowy, drugi rak kości to coś tam w rodzinie bylo
@dawid131: ale chusteczek to nie jedz. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@dawid131: nie strasz xD