Aktywne Wpisy

Moseva +24
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +19
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

Komentarz usunięty przez autora
@Icouldbeyourmom: -uk to końcówka wschodniosłowiańska, niekoniecznie ukraińska, choć w dużej mierze ukraińska.
@SoplicaTadeusz: Zapomniałeś o Białorusinach i w ogóle wszelkim ruskim, ale nieukraińskim żywiole na terenie dawnej Rzeczpoposlitej - jakichś Tutejszych, Poleszukach i innych.
W większości pewnie tak, ale "prawie zawsze" to imo zbyt mocne słowa.
źródło: 1000027460
Pobierz@SoplicaTadeusz: To zależy jak liczysz Bojków i Łemków, czy jako Ukraińców, czy też nie.
Co do reszty się zgadzam, ale dalej upieram się, że nie doceniasz liczby postruskich (w sensie Rusinów, nie Rosji) nazwisk na ścianie wschodniej.