Aktywne Wpisy
mookie +56
Widzę że wykop zalewany jest materiałami na temat SCT, główne argumenty przeciwników brzmią mniej więcej w takim tonie:
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym

Codon +21
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz

Dziś mija 3 tydzień działalności serwera.
Generalnie obowiązki przedświąteczne oraz to, że większość z nas ma bliżej do wieku 31 lat niż 13 sprawiają, że serwer w dzień jest praktycznie pusty, natomiast największe zbiegowiska są w nocy (2/3 serwera zapchane). Jednocześnie jest to również ostatni tydzień działalności serwera.
W związku z tym w przyszłym zapraszam na popykanie tych, którzy nie grali oraz tych znudzonych przerwą świąteczną aby wspólnie popykać na serwerze. Zwykle zbiegowiska zaczynały się koło godziny 20 więc i taką proponuje. Oczywiście jak ktoś chce może wpaść wcześniej.
Nazwa serwera: cs.Bencownia[4FUN]
IP: 51.38.122.215:27255
Hasło:brak
Ilość slotów: 32
Tryb gry: 4FUN
#cs16 #mapycs16 #counterstrike #cs #gry #swieta #kiedystobylo
Tag do czarnolistowania: #wykopcs16xmas
Komentarz usunięty przez moderatora
@wilk-na-mikrofonie: bo zmiana muzyki i map w stosunku do tego co było 2 tyg temu nie ma nic wspólnego z tym że pusto
@mirabelka2137: I tak i nie. Generalnie im bliżej świąt tym wielu osobom serwer się "wypalał", natomiast niemal codziennie jestem i koło 22 jest minimum 16 ludzi.