Aktywne Wpisy

aukolb +53
Ludzie kochani gdzie wy mnie wysłaliście xDD
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
źródło: image_picker_6B1A50BD-29A8-4A6E-BF84-29F90F744835-9708-0000011D9446EAA4
Pobierz
freddd +104
Zjadłoby się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000049267
Pobierz

Kilka dni temu policja rozbiła gang składający się z kiboli tego klubu zajmujący się przerzutem migrantów ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Czyli wychodzi, że to była tylko kampania przeciwko konkurencji xDDDD
#pilkanozna #imigranci #bekazpodludzi #bekazprawakow #ruchchorzow
źródło: rch
PobierzTu zagłoszają hymn na meczu z Lechem https://www.youtube.com/watch?v=uRfRl38_JwI
(*kur...mąż żony tuska)
@WiesniakzPowolania: w sensie kolejny raz policja rozbiła? Bo ja o tym czytałem już dawno xD
@herszt_plemienia_Hui wypuścili nawet gadżety z nazistowskimi symbolomi...
@herszt_plemienia_Hui: kiedy jestes turbo odklejonym prawakiem ktory glosi prawde, ale sie jednak troche boisz.
K---a ziomek, nie wiem czy to z zenady czy beki z ciebie az mnie zoladek rozbolal (-‸ლ)
źródło: 5853c5c3a409f_o_medium
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Już było wielokrotnie mówione, że te grupy są duże, a przestępcy specjalnie do nich wchodzą, żeby łapać kontakty.
Mam nadzieję, że jedni tam naprostują drugich.
Przecież te kur… wygwizdują chyba i ostatnio szarpali ludzi z szalikami Polska. Nawet w Zakopanym facet dostał oklep za szalik Adam Małysz w polskich barwach.