Wpis z mikrobloga

@badreligion66: sobie przewiń do 2021 co Jankowski opowiadał, być może zobaczysz swoje sympatię polityczne i dopiero będzie zonk xD ale nie, durny wykopek nie ma argumentów to będzie mi ubliżał xD haha no dales świadectwo nie ma co mordeczko xD
  • Odpowiedz
@badreligion66: Polsat zawsze wydawał się "najnormalniejszą" stacją z tych mainstreamowych, bo Solorz po prostu chciał robić hajs. Macie tam Rymanowskiego, ale też dobry jest ten łysy (Fijołek?) z Witwickim z Politycznego W-F, co też na kanale Interii (która też należy do Polsatu) można obejrzeć, ale ten tu to jest zagadka. Nigdy nie oglądałem jego programu w całości, widziałem tylko fragmenty i to był mega cringe, do tego gość ma ta
  • Odpowiedz
@badreligion66: nie rozumiem fenomenu tego typa, nie da się go słuchać. Przez cały program tylko drze mordę, wszędzie wstawiając te swoje ironizujące docinki. A najlepsze są te "smsy od widzów", które czyta na wizji, o tym jak to Halinka słyszała o czymś od Grażynki, to coś jest mega oburzające i świadczy o tym jak źle się dzieje w Polsce.
  • Odpowiedz
@badreligion66: gdyby prawo nadążało za "postępem" to taki debil jeden z drugim musieliby przy najbliższej okazji w tym samym czasie antenowym czy na X napisać sprostowanie i przeprosić za sianie dezinformacji- szkody już zrobił takim kłamstwem, teraz niech choć część naprawi szargając sobie reputacje jeśli nie może wytrzymać bez powtarzania jakichś niesprawdzonych bredni
  • Odpowiedz
@badreligion66: lubię 19. Mogę mieć 17. Mam 22 przy zakręconym ogrzewaniu bo sąsiedzi grzeją. Jeżeli mam 22 to oni muszą mieć więcej. Mogę regulować oknem ale wtedy włączy mi się ogrzewanie i będzie bez sensu. Rachunki za ogrzewanie to jakiś % całości i dodatkowo zużycie. Płacę bo ktoś lubi mieć gorąco.

Pamiętam jak kiedyś matka grzała do 25 w domu bo jej zimno. Skończyła jak w połowie zimy węgiel się
  • Odpowiedz
@badreligion66: Ja byłem w szoku, gdy pierwszy raz usłyszałem tego błazna, bo tak go nazwać należy. Facet moduluje głos i wali populizmy jak jakiś muppet ze Wschodu pokroju Sołowjowa czy Azaronaka. Jego podejścia do widzów i zaproszonych do studia gości w żadnym razie nie można podciągnąć pod nawet i najniższe standardy dziennikarskie. Chyba że takie rosyjsko-białoruskie. Przerażające, że ktoś taki ma poklask widzów i swój autorski program w jednej z
patryk-wuwuw - @badreligion66: Ja byłem w szoku, gdy pierwszy raz usłyszałem tego bła...

źródło: 32afe3b6e3e2936ac01de1751c8c3815

Pobierz
  • Odpowiedz